- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL YEREL

AK Parti İlçe Başkanlığında Görev Değişikliği

İlçemiz AK Parti İlçe Başkanlığında görev değişimi yapıldı. 6. Olağan Genel Kurul toplantısına tek adayla gidilirken Hüseyin GÜNGÖR bayrağı yeni başkan Oğuzhan GÜNDÜZ’e teslim etti.
28 Ekim 2017 tarihinde Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda yapılan kongreye Milletvekilleri Salih ÇETİNKAYA ve Mikail ARSLAN, Teşkilâtlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hacı TURAN, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar BAHÇECİ, İl Başkanı Muzaffer ARSLAN, Çiçekdağı İlçe Başkanı HASAN HAKANOĞLU, Eski İlçe Başkanı Burak ÖZTÜRK, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanı, Partinin temsilcileri, üyeler ve Partili vatandaşlar katıldı.
Divan Seçimiyle devam eden Genel Kurul tek adayla seçime giderken Oğuzhan GÜNDÜZ AK Parti Mucur İlçe Başkanı seçildi. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ında dediği gibi ağırlaşmış olan metal yorgunluğuna yeni bir isim ve Partisini hiçbir zorlukta hiçbir darlıkta istifa etmeyerek her zaman partisinin yanında olan bir adayla İlçe Teşkilâtı yoluna devam edecek. İlçe Başkanı Oğuzhan GÜNDÜZ’e Mucur Halkı, Partililer ve Gazetemiz adına yeni görevlerinde başarılar dileriz. Haber: Halil Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir