- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
EĞİTİM GÜNCEL YEREL

Cumhuriyetimizin 95. Yılı Büyük Coşkuyla Kutlandı

Her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz, 29 Ekim 1923’te kurulan Cumhuriyetimizin 95. Yıldönümünü bu yılda büyük coşku ve katılımla kutladık.
Kutlama töreni İlçemiz Şehit Öğretmen Hüseyin Aydemir Orta Okulu önünde bulunan Atatürk Büstüne çelenk sunulmasıyla başladı.
Çelenk sunma törenine İlçemiz Kaymakamımı Kaya ÇELİK, Belediye Başkanı Ali ŞAHİN, Cumhuriyet Savcısı Orçun Deniz TAŞKIN, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Okul Müdürleri, Öğrenciler ve çok sayıda Vatandaş katıldı.
Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığının çelenklerinin sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından buradaki tören sona erdi.
Daha sonra İlçemiz Kaymakamı Kaya ÇELİK ve Belediye Başkanı Ali ŞAHİN Kaymakamlık Makamında çok sayıda daire amirlerinin tebriklerini kabul etti.
Tebriklerin kabulünün ardından Mucur Otogarında düzenlenen tören alanına geçildi. Tören İstiklal Marşının okunmasının ardından günü anlam ve önemini belirten konuşma Kaymakamımız Sayın Kaya ÇELİK yaptı.
Öğrenciler tarafından 29 Ekim konulu şiirler okundu, halk oyunları ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıldönümü nedeniyle yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından tören sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir