- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
EĞİTİM GÜNCEL YEREL

İlçemiz Fatih Ortaokulu, Kütüphanesine Kavuştu

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar BAHÇECİ, Kırşehir Belediyesi tarafından Mucur İlçesinde Fatih Ortaokuluna yapılan Kütüphanenin açılışını yaptı, kariyer günlerinde lise öğrencileri ile buluşup, ana okul ziyareti gerçekleştirdi.
Başkan BAHÇECİ Mucur ilçesinde ilk olarak Kırşehir Belediyesi tarafından Fatih ortaokulunda kütüphane açılışına katıldı. Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer ’inde hazır bulunduğu Kütüphane açılışına Başkan BAHÇECİ yaptığı konuşmada, “Kütüphanemiz Mucur Fatih Ortaokuluna hayırlı uğurlu olsun. Bu kütüphane ile birlikte dördüncü kütüphanemizi açtık ve yapmaya devam edeceğiz. Kütüphaneden ve bilgiden daha kıymetli bir şey yok. Başka binalara verdiğimiz önemi, kıymeti, değeri, kütüphanelere yeterince verebiliyor muyuz. Hayır yeterince veremiyoruz. Biraz kendimizi kontrol etmemiz lazım Fatih Ortaokulunda güzel bir kütüphane açıyoruz.
Mucurumuzun pırıl pırıl gençleri, çocukları kütüphanede fayda görürler. Tabi ki fiziki olarak değil, içini de doldurmak lazım kitaplarla, güncel kitaplarla. Çocukların her bilgiye ulaşmasını sağlamak lazım, bu konuda elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Kütüphanemiz hayırlı uğurlu osun” dedi.
Başkan BAHÇECİ , Lise Öğrencileri ile Kariyer Günlerinde buluştu.
“Size kim hizmet ettiyse kıymetini ve değerini bilin”
Mucur İlçesinde, Lise öğrencileri ile kariyer günlerinde buluşan Başkan BAHÇECİ, “Mucur, Kırşehir’e en yakın ilçemiz ve ilişkilerimizin en yoğun olduğu ilçemiz. Gençlerin gelişiminin doğru bir şekilde ilerlemesi açısından bu sohbetler ve söyleşiler son derece kıymetli. Biz kariyer günlerini gelenek haline getirdik. Bütün okulları düzenli olarak geziyoruz. Bu sene lise öğrencileri ile sohbet şeklinde devam ediyoruz. Üniversite öğrencileri ile buluşuyoruz. İlçelerimizde gidiyoruz. Bundaki amacımız şu bu ülkenin geleceği sizlersiniz. Gençlerin siyasette söz sahibi olması, ülke yönetiminde söz sahibi olması, ülkemizin geleceği açısından son derece önemli. Belli bir yaşı geçmiş insanların, hedefleri ve enerjisi azalır. Genç insanların enerjisi yüksek olur. Hedefleri daha fazla ileriye gitmek içinde çok çalışır ve gayret ederler. Genç insanların ülke kaderinde etkili olması son derece önemli. İnşallah sizlerin arasından Belediye Başkanı, Milletvekili, Vali, Rektörler çıkacak. Bu ülkeyi yönetecek kadrolar sizlerin arasından çıkacak. Belediye Başkanı ve Milletvekili halkın içinde olmak zorunda. Bizler sizlere vakit ayırıp, sizlerle vakit geçirebiliyorsak bunun ana sebeplerden biri; Belediye Başkanı ulaşmaz bir insan değilmiş, bizim gibi insanmış olgusunu yerleştirmek. Sizlerden hiçbir farkımız yok.
Gençlerini iyi yetiştirmeyen bir millet, hiçbir şekilde gelecekte başarılı olamaz. Gençler şimdi manevi olarak donanımlı bir şekilde yetişiyorsunuz. Eski Türkiye’yi şimdi gençlerimiz hatırlamıyor. Hiçbir şey şimdiki gibi modern değildi. Partiler bugün var, yarın olamayacak. Sizlerde kendi hayatınızda siyaseti şekillendirirken, tabi iki siyasi görüşleriniz olacak. Türkiye gelişip büyüyor, daha da gelişip büyüyecek. Bizlerden sonra bayrağı sizler teslim alacaksınız. Biz ön yargılı gençler istemiyoruz. Ön yargılardan arınmış kendine öz güveni yüksek, her görüşe ve fikre açık, herkese saygılı gençler istiyoruz. Kendine hizmet edenlerin kıymetini ve değerini bilmeyen topluluklar kaybetmeye mahkûmdur”
Size kim hizmet ettiyse kıymetini ve değerini bilin diyen Başkan BAHÇECİ, “Atatürk bizim kurucu liderimizdir. Atatürk’ü biz seviyoruz. İşimiz gücümüz yokta ecdadımızla mı uğraşacağız. Türkiye Cumhuriyeti Devletine hizmet etmiş herkes bizim için kıymetli. Vatanını seven hiç kimse ile sorunumuz yok. Bu ülkenin ekmeğini yiyip, çatımıza ihanet eden varsa onlara tavır almasını hepimiz bileceğiz. Özellikle gençler siz bileceksiniz. Bunu bileceksiniz ki geleceğimizden emin olalım. Önemli Türkiye’dir gerisi geçicidir ve teferruattır” diyerek konuşmasını tamamladı.
Başkan BAHÇECİ Kariyer günlerinin ardından Mucur Zeynep Tuncay Anaokulu öğrencilerini ziyaret etti. Minik öğrencilerle yakından ilgilendi. Sınıf öğretmenlerinden, miniklerin durumu hakkında bilgi alan Başkan BAHÇECİ, eğitim hayatının başında olan öğrencilere başarılar diledi. Haber: F. Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir