- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL YEREL

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar BAHÇECİ Radyo Fokus’un Canlı Yayın Konuğu Oldu

Mucur Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde kurulan ve geçtiğimiz günlerde Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’nın açılışını gerçekleştirdiği Radyo Fokus, Kırşehir’in önemli simalarını canlı yayın konuğu yapmaya devam ediyor.
17 Aralık 2018 tarihinde Rektör Karakaya’yı canlı yayında ağırlayan Radyo Fokus, 27 Aralık 2018 tarihinde de Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar BAHÇECİ’yi dinleyicileri ile buluşturdu.

Radyo Fokus’un canlı yayın konuğu olan Başkan BAHÇECİ, program sunucusunun sorularını yanıtlayarak gençlere önemli tavsiyelerde bulundu. Belediye Başkanı olma hikayesini dinleyicilerle paylaşan Yaşar BAHÇECİ, İnşaat mühendisi olmasının Belediye başkanlığına kattığı avantajlara da değindi. Genç yaşta Belediye Başkanı olmasının kendine koyduğu hedefler ve çalışmaları sayesinde gerçekleştiğini anlatan Başkan BAHÇECİ, geleceği gençlere emanet edeceklerini ve bu yüzden gençlerin ülkemizi şimdiki durumundan çok daha ileriye taşımak için çalışmaları gerektiğini söyledi. Kırşehir için yaptığı çalışmalardan ve üstlendiği sorumluluklardan da bahseden Yaşar BAHÇECİ, bundan sonra da Kırşehir için çalışmaya devam edeceklerini ve Ahi Evran Üniversitesi’nin çalışmalarında işi birliği içinde olacaklarını söyledi.

Canlı yayının ardından yapım aşaması devam eden televizyon stüdyosunda incelemelerde bulunan Yaşar BAHÇECİ, stüdyo için gerekli desteği vereceklerini söyleyerek her şeyi gençler için yaptıklarını anlattı. Program sonunda Mucur Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile kantinde bir süre sohbet eden Başkan BAHÇECİ, belediyenin kapılarının gençlere her zaman açık olduğunu ve herhangi bir ihtiyaçlarında çekinmeden gelebileceklerini vurguladı. Haber Merkezi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir