- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL SPOR YEREL

Mucur Gençlik Merkezi’nin “Merkezim Her Yerde” Projesine Gençlerden Destek

İlçemiz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personelleri “Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında Mucur Kurugöl Ortaokulu öğrencilerine yönelik bir etkinlik düzenledi.
Gençlik Merkezi personellerinin yaptığı açıklamada:
“Öğrencilerimizin birtakım kültürlerini, manevi değerlerini arttırmak için çalışmalara başladık. Bu kapsamda Kurugöl köyündeki çocuklarımıza ilimizi tanıtmak ve eğlenceli bir gün geçirmeleri için bir gezi organize ettik. Kurugölden başlayan yolculuğumuz ilk olarak Güzler Evcil Hayvanlar Parkına uğradık. Çocukların soğuk havaya rağmen sıcak gülümsemelerine şahit olduk. Daha sonrasında Bozkırın Tezenesi Üstad Neşet Ertaş’ın kabrini ziyaret edip Fatiha okuduk. Kırşehir Kent Parkta öğrencilerle dolaştık. Bu gezimizde Ahi Evran Veli’yi unutmadık ve türbesini ve camiyi ziyaret ettik, Fatihalar okuduk. Daha sonrasında Kırşehir’imize yeni kazandırılmış olan Kütüphanemizi öğrencilerle ziyaret ederek kütüphane hakkında bilgiler aldık. Kırşehir Meydanında bulunan Cacabey Camini gezerek, eskide yapılan uygulamalar deneyler hakkında bilgiler aldık. Son olarak öğrencilerimizle güzel bir öğlen yemeği yiyerek programımızı sonlandırırken bir sürü hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmedik.
Her çocuk ve gençten mesulüz diyerek; dokunmadık çocuk, ulaşamadık okul bırakmayacağız. Marifet minik bedenlerdeki kocaman kalplere dokunabilmektir. Muhteşem gün için okul idaresi ve çocuklarımız bakanlığımıza teşekkür ettiler.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir