- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL YEREL

KENDİRLİ, Mucurlulara Teşekkür Etti

Geçtiğimiz gün yapılan, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçimlerinin sonuçlanmasının ardından AK Parti’den Milletvekili olarak seçilen Mustafa KENDİRLİ, her türlü desteklerini esirgemeyen, her zaman yardımcı olan Mucurlu hemşehrilerine teşekkür etti.
Meclise kaydını yaptırarak milletvekili mazbatasını alan daha sonra İlçemiz’e gelerek Mucur Ak Parti İlçe Teşkilâtını ziyaret eden AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa KENDİRLİ yaptığı konuşmada; “Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bizlere destek veren Mucurlu hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyoruz,” dedi.
Mucur’un ihtiyaçlarını bildiklerini ve buna göre çalışacaklarını ifade eden Milletvekili Mustafa KENDİRLİ; Biz seçim süresince her noktaya ulaşmaya çalıştık. Neticede sonucu halkımızın hür iradesi belirliyor. Keşke daha fazla oy alarak iktidardan 2 Milletvekili olarak TBMM’ye gitsek çok güzel olacaktı ama olmadı bunun için üzgünüz. Ancak biz yine Necmettin Erkan kardeşimizle el ele vererek Kırşehir’imize hizmet edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere bizlere verdikleri destekten dolayı teşkilatımıza, emeği geçenlere ve tüm Mucurlu hemşerilerimize teşekkür ediyoruz, şeklinde konuştu.
Bundan sonra hedefin mahalli seçimler olduğunu söyleyen Mustafa KENDİRLİ, biz teşkilat olarak halkımızla istişare ederek liyakatine inandığımız bir arkadaşımızı Mucur’da aday göstereceğiz, dedi.
Seçim süresince gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Mucur AK Parti İlçe Başkanı Oğuzhan GÜNDÜZ ise konuşmasında, Biz de 2 Milletvekili çıkarmanın gayretinde olduk. Hedefimiz de çalışmamızda bu yönde idi. Ancak seçim sonuçlarına göre 1 Milletvekilimizi Meclise gönderiyoruz. Sayın Vekilimize daha çok iş düşecek, daha çok çalışacak. Mucur’un ihtiyaçları hepimizin malumu bu sıkıntıları el birliği ile çözeceğiz, dedi.
Milletvekili Mustafa KENDİRLİ’nin ziyareti yapılan görüşmelerin ardından sona erdi. Haber: Halil Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir