- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL YEREL

Kırşehir Valisi İbrahim AKIN, İlçemiz’i Ziyaret Etti

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, İlçemiz’i ziyaret ederek Mucur’un gelişmesi için neler yapılabileceği konusunda Kaymakamımız Kaya ÇELİK’ten bilgiler aldı.
Ziyaretine ilk olarak Mucur Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakamımız Kaya Çelik’in makamında istişaresi ile başladı. Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Mucur’un gelişmesi için ilçe yöneticileri ile ortak çalışmalar yapacaklarını ifade eden Valimiz Sayın İbrahim Akın, Mucur’daki yatırımların zamanında tamamlanması için gerekli hassasiyeti göstereceklerini söyledi.
Mucur’da vatandaşlarımıza sunulan hizmetlerin kalitesinin yükseltilmesinin önemine dikkat çeken Valimiz Sayın İbrahim Akın, “Mucur’da eğitim başta olmak üzere devam eden tüm yatırımların takipçisi olacağız. Mucur’u daha yaşanabilir, daha kalkınmış bir ilçe haline getirmek için halkımızın yaşam standardını yükseltecek projeler yapacağız.” dedi.
Ziyarette Kaya ÇELİK’in Valimiz İbrahim AKIN’a hediye takdim edilmesinin ardından Mucur Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanımız Ali ŞAHİN’den çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Daha sonra esnafları ziyaret ederek onlarla sohbet eden Valimiz İbrahim Akın, Mucur Polis Merkezi Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek ilgililerden brifing aldı.
Valimiz Sayın İbrahim Akın’ın Mucur gezisine Mucur Kaymakamı Kaya Çelik’in yanı sıra İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı AKYÜZ, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan EKEMEN, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman DEMİR, Mucur Özel İdare Müdürü Şahin TOKMAK, Mucur Nüfus Müdürü Mehmet KOÇAK ve çok sayıda protokol eşlik etti. Haber Merkezi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir