- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL

Muhtarlar, İmar Barışı Hakkında Bilgilendirildi

İlimiz’de düzenlenen “İmar Barışı” toplantısına Merkez, Boztepe ve Mucur ilçelerinin mahalle ve köy muhtarları katıldı.
Toplantı Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde Vali İbrahim AKIN başkanlığında gerçekleştirildi. Bu Sene uygulamaya konulan “İmar Barışı” konusunda Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Necmettin ŞEKER, sunum yaparak muhtarlara bilgi verdi.
Vali İbrahim AKIN toplantıda yaptığı konuşmada, mahalle ve köylerimizin muhtarlarımıza emanet olduğunu, sorumlu oldukları bölgelerdeki sorunları kendilerine iletmeleri gerektiğini söyledi.
Mahalle ve köylerimizin gelişen şartlara oranla ihtiyaçlarının da arttığını belirten Vali İbrahim AKIN, “Bugünkü toplantıda, vatandaşlarımızın sorunlarını büyük ölçüde çözüme kavuşturarak onları mutlu edecek İmar Barışı hakkında muhtarlarımız bilgilendirilecek, soruları cevaplandırılacaktır. Ayrıca, muhtarlarımızın mahalle ve köylerindeki eksiklerini, ihtiyaçlarını da dinleyip ilgili kurum amirleri ile birlikte çözüme kavuşturmaya çalışacağız.” dedi.
Vali İbrahim AKIN’ın yanı sıra Belediye Başkan Vekili Emre Şahinci, İl Özel İdare Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan ve ilgili kurum müdürlerinin yer aldığı toplantı muhtarların talep ve sorunlarının dinlenmesi ile sona erdi. Haber Merkezi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir