- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
EĞİTİM GÜNCEL YEREL

Öğretmenler, İnsanlığı Aydınlık Yarınlara Taşıyan Adsız Kahramanlardır

İlçemiz Kaymakamı Kaya ÇELİK; öğretmenlerin tüm insanlığa yön verecek kadar kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirterek “24 Kasım Öğretmenler Günü” nedeniyle mesaj yayımladı.
Öğretmenlerin, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlar olduğunu belirten Kaymakamımız Kaya ÇELİK mesajında şu sözlere yer verdi:
“Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında olan öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslektir.
Ülkemizin muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkması ve uluslararası camiada saygın bir ülke haline gelmesi için öğretmenlerimiz olağanüstü bir de gayret ile gece gündüz demeden, yurdumuzun her köşesinde olduğu gibi ilçemizde de eğitim ve öğretime devam etmektedir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı büyük bir sabır ve özveri ile yetiştiren, onların kalplerine sevgi, saygı ve hoşgörü tohumlarını ekerek milli birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, yarınlarımızı oluşturan dönüşüm mimarlarıdır. Sınırsız bir fedakârlık ve sabır ile çalışan öğretmenlerimizin hakkını ödemek mümkün değildir.
Eğitime yapılacak her yatırım ve sağlanan her desteğin, milletimizin aydınlık geleceğine ve refahına yapılan yatırım olduğuna inanıyor ve bu doğrultuda tüm imkânlarımızla öğretmen ve öğrencilerimize daha iyi koşullar oluşturmaya çalışıyoruz.
Bu vesile ile Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anar; tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlarım.” şeklide sözlerine son verdi. Haber: Mehmet B. Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir