- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL YEREL

Oğuzhan GÜNDÜZ: “Bu Seçim Mucur’un Yenilenip Gelişmesini Sağlayacak”

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin Mucur’umuzun İnşası ve İhyası açısından değişeceğinin önemini vurgulayan Adalet ve Kalkınma Partisi Mucur İlçe Başkanı Oğuzhan GÜNDÜZ, hem ülkemiz hem de Mucur için yeni bir dönemin başlangıcı olacağını belirtti.
Hem ekonomik hem de nüfus açısından Kırşehir’i en önemli ilçelerinden birisi olan Mucur’un yeni dönemde her alanda yatırımlar alacağını belirten AK Parti Mucur İlçe Başkanı Oğuzhan GÜNDÜZ; “Malumunuz olduğu gibi birkaç gün sonra 24 Haziran günü ülkemizde yeni bir dönemin başlangıcı olacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel seçimleri için sandık başına gideceğiz. Seçim kararı alındığı günden beri AK Parti Mucur Teşkilatı olarak çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. İnşallah ülkemiz genelinde olduğu gibi Kırşehir’de, Mucur’da partimiz en yüksek oyu alarak 2 adayımızı da Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne göndereceğiz. Bu tarihten sonra inşallah Mucurumuzun inşa ve ihya dönemi başlayacaktır. Son dönemde biliyorsunuz başta yeni hastane binası, hükümet konağı, ikinci bir yüksekokulun öğrenci almaya başlaması, köme projesi gibi çok önemli çalışmaları başlatacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın,” dedi.
Mucurluların asılsız söylentilere itibar etmemesini beklediklerini dile getiren Adalet ve Kalkınma Partisi Mucur İlçe Başkanı Oğuzhan Gündüz, “24 Haziran seçimlerinin sonunda hep birlikte Dünya Lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olarak seçilecek, adaylarımız Sayın Mustafa Kendirli ve Necmettin Erkan’da Türkiye Millet Meclisi’nde ilimizi temsil edeceklerdir. Cumhur İttifakı bu seçimde başarı ile çıkacaktır.” şeklinde konuştu. Haber: Z. Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir