- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL YEREL

Valimiz, İlçemiz’e Gelip Halka Veda Etti

Perşembe günü İlçemiz’e gelen Valimiz Necati ŞENTÜRK, Halktan helâllik aldı.
Kendi isteği ile emekli olan Valimiz Necati ŞENTÜRK, ilk olarak Mucur’umuzu ziyaret edip, İlçe Kaymakamımız Kaya ÇELİK, Kırşehir’e ve Mucur’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Kaymakamımız Kaya ÇELİK, ilçe protokolü, ilçe sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar tarafından karşılanan Valimiz, önce esnafları daha sonra pazaryerindeki esnafları ziyaret etti.
İlçemizdeki programının ardından Boztepe ilçesine geçerek Kaymakam Sedat Özdemir’i ziyaret etti. İlçe idarecilerinin de yer aldığı Kaymakamlık ziyareti, yapılan sohbet ile sona erdi.
Kaymakamlık ziyaretinin ardından Boztepe Belediye’sini ziyaret eden Valimiz Sayın Necati ŞENTÜRK, Belediye Başkanı Ramazan Aydın ve belediye çalışanları ile sohbet etti.
Valimiz Sayın Necati ŞENTÜRK, ziyaretler sırasında yapılan konuşmada, ilimizde görev yaptığı süre içerisinde Mucur ve Boztepe ilçelerine güzel hizmetlerde bulunduklarını söyledi.
Ziyaretlerinde Kırşehir’de severek görev yaptığını ve Kırşehir halkından her zaman büyük ilgi gördüğünü belirten Valimiz Sayın Necati ŞENTÜRK, “Kırşehir’de görev yaptığım 4 yıla yakın süredir ilçelerimize güzel hizmetlerin götürdük. Valilik yaptığı sürece hep hizmet etmeyi düşündüm. İlçelerimizin yöneticileri ve vatandaşlarımız haklarını helal etmelerini bekliyorum.” dedi.
Valimiz, Malya Tarım İşletmesi’ni ziyaret ederek yetkililer ile yaptığı görüşme ile sona erdi. Haber: Halil Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir