- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL YEREL

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Tüm Yurtta Olduğu Gibi İlçemizde de Kutlandı

İlçemiz’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük coşku ve neşe ile kutlandı.
Sabah saatlerinde başlayan kutlama programı kapsamında her yıl geleneksel olarak yapılan yeni nesil çocuklarımıza koltuk emaneti bu yılda gerçekleştirildi.
İlçe Kaymakamı Kaya ÇELİK’in koltuğuna Mucur Şehit Astsb. Sedat Mert Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Nurcan ÖZEN, İlçemiz Cumhuriyet Başsavcısı Orçun Deniz TAŞKIN’ın koltuğuna Rıza Dikmen İlkokulu öğrencisi Şevket SOLAK, İlçemiz Jandarma Komutanı Ali ALP’in koltuğuna Mutlu Temiz Anaokulu öğrencisi Umut TÜRKMEN, İlçemiz Emniyet Müdürü Salih KESKİN’in koltuğuna Hacı Ömer Sayın İlkokulu öğrencisi Şahin AVCI oturdu.
İlçemiz Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer TURAN tarafından çelenk sunulmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Daha sonra Şehit Astsb. Sedat Mert Cumhuriyet İlkokulu yönetimi tarafından hazırlanan tören alanına geçildi. Şehit Astsb. Sedat Mert Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Selçuk BÖĞREKÇİ’nin açılış konuşmalarının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu, skeç, halk oyunları ve dans gösterileri sergilendi, koro dinletisi ve çeşitli yarışmaların ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinden sonra buradaki tören sona erdi.
Daha sonra Kaymakamımız Sayın Kaya ÇELİK İlçemiz Hükümet Konağı Sinema Salonunda Mutlu Temiz Anaokulu ile Zeynep Tuncay Anaokulu tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen programlara katıldı. Haber: Mehmet B. Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir