- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL YEREL

Hemşehrimiz Ali Bulut Kırşehir Sağlık İl Müdürü Oldu

T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü görevini yapmakta iken Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Op. Dr. Ali BULUT yeni görevine başladı.
Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü görevini yapmakta iken İlçemiz Küçükkavak köyü doğumlu olan hemşehrimiz Ali BULUT, Kırşehir Sağlık İl Müdürü görevine başladı.
İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Ali BULUT yapmış olduğu açıklamada; “T.C. Sağlık Bakanlığımız tarafından Kırşehir İl Sağlık Müdürü olarak atamamız yapıldı. Bugüne kadar ilimize sağlık hizmeti veren tüm yönetici arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yeni dönemde benimde memleketim olan Kırşehir’imiz için yine hep beraber çalışacak, sağlık hizmetlerini daha ileriye taşıyacağız.” şeklinde sözlerine son verirken daha önce görev yaptığı ve mezun olduğu okullar şu şekildedir.
1991 – 1995 Ankara Yenimahalle Hazar İlkokulu – İlkokul, 1995 – 2002 Ankara Süleyman Demirel Anadolu Lisesi – Ortaokul ve Lise, 2002 – 2009 Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi – Tıp Doktoru, 2009 – 2016 Sağlık Bakanlığı Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniği – Kardiyovasküler Cerrahî Asistanı (memur olarak ilk ataması), 2016 – 2016 Ağrı Devlet Hastanesi – Başhekim, 2016 – 2016 Ağrı Devlet Hastanesi – Kardiyovasküler Cerrahî Uzmanı, 2016 – 2017 Ağrı İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği – Tıbbî Hizmetler Başkanı ve Genel Sekreter, 2017 – 2019 Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü – İl Sağlık Müdürü, 2019 – Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü – İl Sağlık Müdürü.
Gazetemiz adına Hemşehrimiz Op. Dr. Ali BULUT’a yeni görevinde başarılar dileriz. Haber: F. Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir