- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL POLİTİKA YEREL

MHP, Pazar Günü Adaylarını Tanıttı

KILIÇ “Partimizin Yanında Olan Ali ŞAHİN’e Sonsuz Teşekkürler”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kırşehir’de il ve ilçe Belediye Başkan Adaylarını tanıttı.
31 Mart seçimlerine sayılı günler kala MHP Kırşehir Teşkilatı tarafından Neşet Ertaş Kültür Merkezinde aday tanıtım programı düzenlendi. MHP’nin aday tanıtımı yaptığı toplantıya MHP Genel Başkan Danışmanı Nevin Taşlıçay, MHP Yozgat ve Nevşehir Milletvekilleri, MHP İl Başkanı Arif Kılıç, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin, Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, MHP Kırşehir Eski Milletvekili ve Belediye Başkanı Metin Çobanoğlu, Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Akbayır ile il ve ilçe Belediye Başkan Adayları katıldı.
“Arif KILIÇ: KIRŞEHİR’E MHP YAKIŞIR”
MHP’nin il merkezi ile ilçe ve belde belediye başkanlıklarını Allah’ın izniyle alacağız. Adaylarımız kadar partililerimiz de çok çalışacak. MHP, 2 dönem Belediye Başkanlığı yaptı birçok hizmetin altında imzamız var. Bu hizmetleri tekrar devam ettirmek için Allah’ın izniyle Belediye’yi alacak ve memleketimize hizmete devam edeceğiz. Kırşehir’e bugüne kadar birçok eser kazandıran MHP, İkizarasından tutunda Cacabey Meydanına kadar, Hoca Ahmet Yesevi Camiinden tutun da genişletilmiş mahalle yollarına kadar birçok eserin altına imza atmıştır. Kırşehir Belediyesine MHP yakışır ve inşallah kazanacak ve yaptığımız bu hizmetlerin devamını getireceğiz ” dedi.
“Arif KILIÇ: ALİ ŞAHİN VE ERHAN TALU BAŞKANA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Toplantıda ayrıca Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin ve Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu’ya teşekkür eden Kılıç, “Buradan özellikle Genel Merkezimizin Mucur ve Kaman’da mevcut başkanlarla değil de yeni isimlerle yol devam etme kararı alması sonrasında hiçbir tavır ve olumsuz duruş sergilemeden yanımızda olan, fitneye geçit vermeyen ve adaylarımızın yanında olacaklarına dair söz verip çalışan Kaman Belediye Başkanımız Erhan Talu ve Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin’e huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun” dedi.
Kılıç’ın konuşmasının ardından adayların tanıtımına geçilirken; toplantıya katılımın yüksek olması dikkat çekti. Haber Merkezi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir