- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
KÜLTÜR

Mucur METEM, Şehitlerini Unutmadı

Mucur Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 18 Mart Çanakkale zaferi dolayısıyla İlçemiz’deki şehitlik mezarlığını ve şehit ailesini ziyaret etti.
Gönüllerinde zaten var olan vatan, bayrak ve şehide vefa duygularını yeniden şahlandırmak amacıyla 11- G ve 12-C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Turan ÖNAL ve Suzan KILIÇ nezaretinde ilçemiz şehitliğine ve Şehit Hüsnü ÖZEL’in evine ziyarette bulundular.
Şehitlik ziyaretinde mübarek kabirlerine çiçek bırakan ve şehitlerimizin ruhlarına Fatihalar hediye eden öğrenciler duygulu anlar yaşadılar. Şehit Hüsnü ÖZEL’in ailesine ev ziyareti gerçekleştiren ekip, şehit annesinin ellerinden öperek kendilerine bayrak, kuran-ı kerim ve şehidin okul hatıralarını içeren resimleri takdim ettiler.
Ziyaretlerin akabinde Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tertip ettiği şehit ve gazi yakınlarından Şehit Hüsnü ÖZEL’in annesi Gül ÖZEL, Şehit Mustafa Kemal TURAK’ın oğlu Süleyman TURAK ve Gazi Yücel HENDEK’in hazır bulunduğu yemek ve Mucur Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Ahmet AKBAYIR’ın vermiş olduğu konferans gerçekleştirildi. Haber: Halil Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir