- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL POLİTİKA YEREL

Mucurlular Depremzedeler İçin Birlik Oldu

Kahramanmaraş İli Pazarcık İlçesinde meydana gelen ve birçok ilimizi etkileyen deprem nedeniyle mağdur olan vatandaşlarımıza toplanan yardımlar gönderiliyor.
Kırşehir Valiliği öncülüğünden tüm yurtta başlatılan Yardım kampanyası kapsamında İlçemizde toplanan yardımlar Tırlarla depremzedelere gönderildi.
“İyi ki varsınız Çocuklar…”
“Gün Birlik ve Beraberlik Günüdür” sloganıyla başlatılan yardım kapmanyasında ilçemizde bulunan bir erkek bir kız çocuğu kıyafetlerini ve oyuncaklarını depremzedelere göndermek için Mucur’da toplanan yardımlar için Hayırevi önündeki yetkililere teslim etti.
#DEPREM BÖLGELERİ İÇİN SEFERBERLİK VAKTİ!
Vatandaşlarımızdan yardımlar gelmeye devam ediyor.
Mucur halkı; Kahramanmaraş’ta, Hatay’da, Osmaniye’de, Adıyaman’da, Diyarbakır’da, Şanlıurfa’da, Gaziantep’te, Adana’da, Malatya’da, Elazığ’da etkisini gösteren depremde zor durumda kalan vatandaşlara yardım etmek için seferber oldu.
İnsani Yardım Kolisi, Gıda Kolisi ve Hijyen kolisi olmak üzere 3 kategoride toplanan koliler Mucur’dan 2 tır salı günü itibarıyla yola çıktı.
Yapılan açıklamada ise, salı günü ilçemizde toplanan yardım kolileri 3 tırı doldurmuş diğer kolilerin ise 09 Şubat 2023 Perşembe günü (BUGÜN) saat 17.00’a kadar toplanıp depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıkacağı öğrenildi. Haber: Mehmet Burak Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir