- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL YEREL

Piyade Er Hüsnü ÖZEL’in Şehadeti Kabul Edildi

23 Mayıs 2017 günü Manisa 1. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif Seyhun Kışlası’nda gece vakitlerinde yaşanan gıda zehirlenmesinde acil olarak hastaneye kaldırılması sonucu Şehit olan Piyade Er Hüsnü ÖZEL’in Şehadet Belgesi 21 Kasım 2017 Salı günü Annesi Gülhan ÖZEL ve Ablası Emine ÖZEL’e verildi.
Salı günü öğle saatlerinde Belgeyi teslim etmek üzere Kırşehir Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Harun AĞAÇ ve Eşi, İlçe Cumhuriyet Savcısı Orçun Deniz TAŞKIN, Mucur Kaymakam Vekili Boztepe Kaymakamı Sedat ÖZDEMİR, İlçe Belediye Başkanı Ali ŞAHİN, Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu KILIÇASLAN, İlçe Müftüsü Tahsin YAZGAN, İlçe Aile ve Sosyal Politikalar Müdüresi İlknur BARKA takdim etti.
Şehadet Belgesini; Şehidimizin Annesi Gülhan ÖZEL ve Ablası Emine ÖZEL’e teslim ettikten sonra Kırşehir Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Harun AĞAÇ, bu kadar zaman gecikme sebebinin Otopsi sonuçlarının açıklanmamasından kaynaklandığını belirtti. Ardından Şehit ailesinden özür dileyerek her türlü konuda yardımcı olacaklarını ve neye ihtiyaçları olursa olsun yardıma koşacaklarını belirtirken gerek annesi gerekse ablasına Devletimizin ve Milletimizin koruması altında olduğunu Şehidimizin ise bir emaneti olduklarını, yalnız olmadıklarını hatırlattı.
Daha sonra Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu KILIÇASLAN, Şehit Annesi Gülhan ÖZEL’e Kuran-ı Kerimi ve Bayrağımızı teslim ettikten sonra ziyaret sona erdi. Haber: Halil Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir