- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
EĞİTİM GÜNCEL POLİTİKA YEREL

Mucur ŞÖHA Ortaokulu Öğrencileri Kırşehir Valisini Ziyaret Etti.

İlçemiz Şehit Öğretmen Hüseyin Aydemir (ŞÖHA) Ortaokulunda Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında uygulanan “Geçmişin İzinde: Prof. Dr. Fuat Sezgin’i Tanıyorum, Tanıtıyorum Projesi” proje sahibi bir grup öğrenci Kırşehir Valisi İbrahim AKIN’ı ziyaret etti.
İslam Bilim Tarihçisi Prof. Dr. Fuat Sezgin’in tanıtımını amaçlayan proje kapsamında okulda kurulan Prof. Dr. Fuat Sezgin Sokağı görsel olarak tanıtılırken, projede yer alan sportif turnuvalar, projeye özel kitapçık ve okul gazetesi ile İstanbul İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesine gezi gibi farklı faaliyetler Vali İbrahim AKIN’a anlatıldı.
Kırşehir Valiliği toplantı salonunda düzenlenen sunuma Kırşehir Valisi İbrahim Akın, İlçemiz Kaymakam Faruk Erdem, Kırşehir Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Mucur İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayati Aktürk, ŞÖHA Ortaokulu Müdürü Ali Ayata ve öğrenciler katıldı.
Proje; gençlerimiz için yeni fırsatlar sağlamak, gençlerimizin kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek, potansiyellerini gerçekleştirebilmelerine imkân sağlamak, hayatın her alanına etkin katılımlarını artırmak amaçları doğrultusunda Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenmişti. Haber: Mehmet Burak Dağlı

Mucur ŞÖHA Ortaokulu Öğrencileri Kırşehir Valisini Ziyaret Etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir