- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL YEREL

Çocuklar Huzurevini Ziyaret Etti

Çocukların sorumluluklarını arttırmak amacıyla Şehit Astsubay Sedat Mert Cumhuriyet İlkokulu yönetimi, Mucur Hayrettin Ekim Huzurevi ziyaretinde bulundu.
Okul İdaresi ve öğretmenleri, bu ziyaretin öğrencilerin aklında önemli izler bırakması amacıyla düzenlendiğini belirttiler.
Konuyla ilgili birtakım açıklamalar yapan okul idaresi şu sözleri söyledi:
“Huzurevi ziyaretindeki amacımız öğrencilerin sosyal sorumluluklarının farkına varmaları açısından çok önemlidir. Bu ziyaretle öğrencilerimiz yaşlılarla sohbet ederek, hayat tecrübelerinden kesitler dinler. Yaşlıların nasıl bir süreçten geçtiklerine şahit olurlar. Bu tür faaliyetler, toplumsal dayanışma ve iletişim, öğrencilerin kültürel ve sosyal gelişimine katkı sağlaması açısından büyük önem taşır. Bu amaçla; Şehit Astsubay Sedat Mert Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerimiz, okul idaremiz ve öğretmenlerimiz; toplum hizmeti kapsamında Hayrettin Ekim Huzurevi’ni ziyaret ettiler, hediyeler sundular, yanlarında getirdikleri çiçekleri takdim ettiler. Öğrencilerimiz, huzurevinde kalan yaşlılarla sohbet ederken, duygulu anlar yaşandı. Yaşlılarımız ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, öğrencileri yeniden görmek istediklerini söylediler.”
Bunun gibi çeşitli etkinlikler yapacaklarını belirtirken, bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese sonsuz şükranlarını sunmasıyla ziyaret sona erdi. Haber: Halil Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir