- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL POLİTİKA YEREL

İlimizde Ramazan Bayramı Huzurlu Geçti

Yüce dinimizin en önemli günlerinden biri olan mübarek Ramazan Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de huzur içinde kutlandı.
İlçemiz Kaymakamı Osman Şahin, Ramazan Bayramı arefesin de aziz şehitlerimizin kabirlerini ziyaret edip akabinde şehit ailelerimizi ve kahraman gazilerimizi ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarete Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İlknur Çakır ile İlçemiz Müftüsü Mehmet Ali Dilek eşlik etti.
Kaymakam Şahin, Bayramın birinci günü İlçemiz Emine Hatun Camii’nde kılınan bayram namazı sonrası vatandaşlarımızla bayramlaştı.
Vatandaşlarla sohbet eden Şahin: “Hepimiz için büyük önem taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı, dayanışma ruhumuzu, kardeşlik bağlarımızı pekiştirecek bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz.
Rabbimizden tüm insanlık için huzur, barış ve sevgi dolu bir dünya dileğiyle dua edelim. Bayramınız mübarek olsun.” dedi.
Osman Şahin, İlçe Jandarma Komutanlığı, ilçe Emniyet Müdürlüğü ve Devlet Hastanesini ziyaret ederek görevi başındaki personelleri ve tedavi gören vatandaşlarımızın bayramını kutladı. Haber: Mehmet Burak Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir