- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
EĞİTİM GÜNCEL YEREL

Mucur’un Evladı Milli Eğitim Müdürü Oldu

İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Hayati AKTÜRK Atandı

Önceki görevlerinde başarılı işlere imzasını atan, Mucur’da doğmuş, Mucur’da büyümüş, Mucur’un evlâdı eğitimci Hayati AKTÜRK, İlçemiz’e Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.
03 Şubat 2020 Pazartesi günü “Eğitim Şart” prensibi ile görevine başlayan Hayati AKTÜRK; Öğrenci, Veli, Öğretmen ve İlçemizin yöneticileriyle uyum ve işbirliği içerisinde, başta eğitim olmak üzere başarılı ve disiplinli bir yol izleyerek çalışmalarını sürdüreceklerini açıkladı.
Hayati AKTÜRK, 1960 yılında İlçemiz Mucur’a bağlı Susuz köyünde doğdu. İlk, Orta ve Lise Öğrenimini Mucur’da, Yükseköğrenimini Gazi Üniversitesi’nde tamamladı.
Çorum, Kastamonu, Şanlıurfa ve Kırşehir de çeşitli okul ve kurumlarda idarecilik, yöneticilik ve Öğretmenlik görevlerinde bulundu. Evli ve iki kız çocuğu babasıdır.
Bizlerde Yeni Yeşil Mucur Gazetesi olarak kendisine yeni görevinde başarılar dileriz. Haber: Mehmet Burak Dağlı

Comments

  1. EREN TAŞDELEN - 5 Ocak 2024 at 15:31 - Yanıtla

    HAYATİ AKTÜRK DEVLETİ SOYMUŞ CEZASINI ALMIŞ YAKALANMIŞ
    ÖĞRETMENLERİN İFADESİ ŞOFÖRLERİN İFADESİ VE TAKİP CİHAZININ ÇALIŞTIRILMAMASI GİBİ DURUMLAR GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULARAK HAYATİ AKTÜRKÜN ÇARMAĞA GERİLECEK ALNINDAN OK İLE VURULMUŞ DAHA SONRA PARÇALARA BÖLÜNÜP KIZGIN YAĞDA PİŞİRİLEREK MUCUR HALKINA HAYATİ AKTÜRKÜN ETİ HAYR OLSUN DİYE DAĞITILMIŞTIR..
    ARADAN GEÇEN 2 SAAT SONRA MUCUR HALKI ZEHİRLENEREK HASTANAYE KALDIRILMIŞ ..HAYATİ TEHLİKESİ OLMAYAN MUCUR HALKI YEDİKLERİ HAYATİ AKTÜRK HAKKINDA İNSAN ZEHİRLEME SUÇUNDAN DAVA AÇILMIŞ OLUP.. SANIK HAYATİ AKTÜRK HAKKINDAN ATILAN BÜTÜN SUÇLAMALAR RAFA KALDIRILMIŞ..ÇALDIĞI 5 MİLYONCUK PARAYLA KENDNE MUCUR DA EV ALDIĞI TESPİT EDİLMİŞTİR SAYGILARIMLA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir