- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL YEREL

İhtiyaç Sahiplerine 2. Faz 1000’er lira Ödemeler Başladı

İlçemiz’de “Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek” programı çerçevesinde 2. faz ödemeleri vatandaşlarımıza ödenmeye başlandı.
Koronavirüsle mücadele kapsamında vatandaşları destekleme amaçlı 3 fazdan oluşan “Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek” Programı’nın 2. faz ödemeleri, Vefa Sosyal Destek Grubu görevli ekipler tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza adreslerinde teslim edildi.
İlçemiz merkez ve köylerinde ikamet eden 1050 vatandaşımıza 1.050.000,00 TL ödeme yapılacağı konusunda bilgi veren Mucur Kaymakamlığı, koronavirüs nedeniyle zor duruma düşen, işyeri kapanan, işten çıkarılan kişiler hedefleniyor. Bu nedenle oldukça geniş bir kesimin yardım kapsamında olabileceği belirtilirken, “Kişinin birkaç ay önce çok iyi geliri olabilir, evi olabilir, iyi yaşam standartları olabilir, ancak koronavirüs nedeniyle işletmesi kapanmıştır, kendisi de maddi zorluğa düşmüştür. Bu yardımlarda tam olarak bu kişilere ulaştırılabilecektir. Koronavirüsün maddi olarak zarar verdiği herkes bu kapsama girecek” denildi.
Mucur Emniyet Müdürlüğü, Mucur Jandarma Komutanlığı ile birlikte PTT personelleri aracılığıyla yapılan ödemeler görevli ekipler tarafından vatandaşlarımıza teslim edilmektedir. Haber: Mehmet Burak DAĞLI
İhtiyaç Sahiplerine 2. Faz 1000’er lira Ödemeler Başladı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir