- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL YEREL

DenizBank’tan fastPay ile Elektrik Faturası Ödemelerinde Yüzde 5 İndirim Avantajı

İlçemiz’de faaliyet göstere DenizBank Mucur Şubesi, Genel Müdürlüğü’nün Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş. (MEPAŞ) ile bir ilke imza attığını belirtti.
Elektrik faturasını fastPay uygulaması üzerinden ödeyen tüketicilere yüzde 5 daha az ödeme avantajı sağlayacağı söylendi.
fastPay kullanıcıları diledikleri kredi kartını fastPay’e tanımlayarak fatura ödemelerinde daha az ödeme avantajından yararlanabiliyor. fastPay’i olmayan kullanıcılar ise saniyeler içinde uygulamayı indirerek fastPay’in tüm avantajlarına ulaşabiliyor.
Müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak üzere hizmetlerini teknolojinin son olanaklarıyla sunmaya odaklanan DenizBank, Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş. (MEPAŞ) ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında, mevcut fatura tutarını fastPay aracılığıyla ödemeleri durumunda hem yüzde 5 daha az ödeme hem de sıfır komisyon avantajından yararlanabiliyor; söz konusu indirim tutarı kullanıcının fastPay bakiyesine yükleniyor. DenizBank müşterisi olmayan kullanıcılar diledikleri kredi kartını fastPay’e bağlayabiliyor; hâlihazırda fastPay’i olmayan kullanıcılar ise uygulamayı indirerek tüm avantajlarından faydalanabiliyor.
“fastPay herkes için her yerde ödeme kolaylığı ve avantajlar sağlıyor”
fastPay’in, sunduğu özellikler, işbirlikleri ve kampanyalarla kullanıcılarına önemli faydalar sağladığına dikkat çeken DenizBank Elektronik Para ve Ödeme Sistemleri Grup Müdürü Lütfi Akbulut şöyle konuştu; “DenizBank olarak hizmetlerimizi müşterilerimize her zaman teknolojinin son olanakları ile götürmeye odaklanıyoruz. Bu doğrultuda fastPay üzerinden kredi kartı ile yapılan tüm fatura ödemelerine 0 (sıfır) komisyon avantajımızı şimdi de sektörde bir ilk olan, daha az ödeme kampanyalarımızla devam ettiriyoruz. Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş. (MEPAŞ) ile yaptığımız anlaşma sayesinde vatandaşlarımız fastPay ile diledikleri zaman, diledikleri yerde fatura ödemelerini rahatça yaparak, yüzde 5 daha az ödeme avantajından yararlanabilecekler. fastPay ile fatura ödemelerinde başlattığımız kullanıcı faydasına odaklı çalışmalarımız artarak devam edecek.”
“fastPay ile MEPAŞ bölgesinde bir ilki gerçekleştirdik”
Söz konusu işbirliğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü İlker Arslanargun şunları söyledi; “Teknolojik alt yapı yatırımları ile müşterilerine sürekli ve kaliteli hizmet sunmayı ilke edinen şirketimiz, DenizBank ile yapmış olduğu bu işbirliği ile müşterilerine hem yeni bir ödeme kanalı sunmuş hem de elektrik faturalarını indirimli olarak ödeme imkanı tanımıştır. 2018 yılı içerisinde çağrı merkezimiz üzerinden “Telefonda Abonelik” uygulamasını da başlatan şirketimiz, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek müşterilerine zaman, mekan ve para tasarrufu sağlayacak imkanları sunmaya devam edecektir”
Yenilikçi ödeme sistemlerinde fark yaratan uygulama: fastPay
Dünyanın ilk Handsfree (Bluetooth) ödemesi olarak öne çıkan fastPay, DenizBank müşterisi olmayan kullanıcılara da hizmet veren açık bir platform sunuyor. fastPay kullanıcıları, tüm bankalara ait kredi kartlarının da eklenebildiği bu mobil uygulama ile hiçbir ek masraf ödemeden faturalarını ve site aidatlarını rahatlıkla ödeyebiliyor, anlaşmalı üye işyerlerinde cüzdanları yanında olmasa bile sadece cep telefonu ile ödeme yapabiliyor.
Anlaşmalı iş yerleri ve e-ticaret ödemelerinde hayatı kolaylaştıran fastPay, cepten cebe 7/24 ücretsiz para gönderme ve ATM’den hiçbir tuşa dokunmadan sesle para çekebilme özellikleri de sunuyor. fastPay; App Store ve Google Play Store’dan ücretsiz indirilebiliyor. Detaylı bilgi içinwww.fastpay.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
DenizBank Hakkında
DenizBank, gelişmekte olan Türk denizcilik sektörüne finansman sağlama hedefi ile bir kamu iktisadi teşebbüsü olarak 1938 yılında kurulmuştur. 1997 yılının başında, bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi’nden satın alınan DenizBank’ı, Avrupa’nın önde gelen finans gruplarından Dexia Ekim 2006’da bünyesine katmıştır. 6 yıl boyunca Dexia’nın ana hissedarlığında faaliyetlerini sürdüren DenizBank, 28 Eylül 2012 itibariyle Rusya’nın en büyük ve köklü bankası Sberbank çatısı altında hizmet vermeye devam etmektedir. DenizBank, kısa süre içerisinde Türkiye’nin sayılı bankalarından biri haline gelmiştir. 2003 yılında çeşitli finansal hizmetleri aynı çatı altında toplayan bir “finansal süpermarket” oluşturmak amacıyla DenizBank Finansal Hizmetler Grubu kurulmuştur. DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nun, Türkiye’nin 81 ilinde, iştiraklerin şubeleri dâhil toplam 756 şubesi ile 14 bin çalışanı bulunmaktadır. DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nda DenizBank’ın yanı sıra beş yerli ve üç uluslararası finansal iştirak, altı yerli finansal olmayan iştirak ve Bahreyn’de bir şube bulunmaktadır. DenizYatırım, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, DenizPortföy Yönetimi, DenizLeasing, DenizFaktoring, Intertech, DenizKültür, Ekspres Bilgi İşlem ve Ticaret, Deniz Kartlı Ödeme Sistemleri, Açık Deniz Radyo-TV ve Bantaş Grubun yerli; EuroDeniz, DenizBank AG ve DenizBank Moscow ise uluslararası iştirakleridir. Haber Merkezi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir