- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL YEREL

Kaymakam Kaya ÇELİK’in Babalar Günü Mesajı.

Mucur Kaymakamı Kaya ÇELİK Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Ailesinin geleceği, çocuklarının sağlığı ve mutluluğu için elinden gelen her türlü çabayı gösteren fedakar babalarımıza minnet borcumuz var” dedi.
Kaya ÇELİK, aile birliği ve bütünlüğünün önemli değerlerden olduğuna dikkat çekerek, “Erkek çocukların rol modeli, kız çocukların kahramanı, ailenin koruyucusu babalarımıza, yaşamımızın her aşamasında ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.
İlçemiz Kaymakamı Kaya ÇELİK, mesajında şu sözlere yer verdi:
“Hayatın tüm yükünü fedakârca omuzlayan, hayatımıza güç ve anlam katan, bizlere verdikleri sınırsız sevgi, destek ve güven nedeniyle babalarımıza şükran borçluyuz. Aile yuvası, çocuğun istikbâlini şekillendiren ilk eğitim müessesesidir. Dolayısıyla anne ve babaların evlâtları üzerindeki hakları çoktur. Babalarımızı ve tüm büyüklerimizi bir gün değil her gün hatırlamalı, iyi günlerinde olduğumuz gibi kötü günlerinde de yanlarında olmalıyız.
Bu anlamlı günde, babasız büyümek zorunda kalan yetimlerimize sahip çıkılmasının, onların yüzlerinin güldürülmesinin de önemli olduğuna inanıyorum. Başta bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum.” dedi. Haber: Mehmet Burak Dağlı
Kaymakam Kaya ÇELİK'in Babalar Günü Mesajı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir