- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL POLİTİKA YEREL

Kimler Polisle Vatandaşı Karşı Karşıya Getirmeye Çalışıyor?

İlçemiz merkezde aşırı derecede bir trafik yoğunluğu yokken, üstüne üslük mevsiminde kış olması nedeniyle esnaflarımızın da çoğu siftahsız dükkan kapatırken bir trafik sorunu varmış gibi yansıtılıp polisle vatandaşlarımızı karşı karşıya getirilmeye çalışılıyor.
Caddedeki araçlarında çektirilerek, zaten merkezde fazla bir nüfus çoğunluğu yokken park edilmiş araçlarda kaldırılıp bir hayalet ilçe haline dönüşüyor.
Hiç kimsenin zaten cadde üzerinde yolu kapattığı yok. Duran vatandaşta esnaftan 5 dakikayı geçmeyecek şekilde alışverişini yapıyor. Büyük alışverişlerini ise büyük marketlerde yaptığı için araçlarını da uygun yerlere çekiyor.
Şu birkaç gün içerisinde ise İlçemiz Emniyet ekiplerinin cadde üzerine araç park edilmemesi hususunda uyarıp 5 dakikayı geçtiği takdirde cezai işlem uygulayacaklarını ve bu uygulamanın kesin olduğunu sözlü beyan ettiler.
Şimdi bu görevi Emniyet ekiplerine veren şahsiyet yada şahsiyetler; bu vatandaşların araçlarını koyabilecekleri bir park alanı yada bir yer mi gösterdiler? Böyle bir alt yapı hazırlandı mı? Vatandaş aracıyla ufacık İlçede rezil, perişan mı olacak? Bu şekilde uygulamaya giden Emniyet ekiplerimize araç koydurmayan kişi yada kişiler önce park sorununu halletsinler!
Haber: Mehmet Burak Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir