- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL SPOR YEREL

Mucur Gençlik Merkezinde Etkinlikler devam ediyor

İlçemiz Kaymakamı Osman ŞAHİN, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Emre ASLAN’a iade-i ziyarette bulundu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Emre ASLAN’dan yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler alarak, tüm personellere çalışma hayatlarında başarılar diledi.
İlçemiz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde devam etkinlikler hakkında bilgi veren ASLAN; “Merkezimizde Basketbol, Voleybol, Güreş, Cimnastik gibi etkinlikler ve ayrıca halı sahamızda gençlere karşı futbol olarak eğitimler vermekteyiz. Bununla beraber ilkokul düzeyindeki çocukları Sömestr tatilinde boş bırakmıyoruz.
Kaymakamımız Sayın Osman ŞAHİN’in de teşrifleri ile yoğun okul programından biraz uzaklaşan öğrencilerimizle, çeşitli fiziksel aktiviteler gerçekleştirdik.
Sportif Yetenek Tarama ve Spora Yönlendirme Projesi kapsamında ise öğrencilerimize geniş ve kapsamlı bir spor eğitimi verilmekle beraber eğitimlerin arasında ve sonunda Test ve Ölçümler uygulanarak spor branşlarına yönlendirmeye esas bilgiler toplanmaktadır.
Gençlik merkezimizde sadece gençlere eğitim verilmiyor 25 yaş üstü vatandaşlarımıza da hizmet veriyor. Zumba, Pilates, Fitness branşlarında verilen eğitimlere Mucur’dan oldukça yoğun ilgi görüyor.” dedi. Haber: Mehmet Burak Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir