- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
YEREL

MUCUR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NDE 3 YENİ BÖLÜM AÇILDI

İlçemize 1990 yılında kurulan ve 1990 yılından beri başarılı öğrenciler yetiştiren Mucur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eski ismiyle Mucur Sağlık Meslek Lisesi’nin bölümleri değişti.
Mucur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Hemşire Yardımcısı, Ebe Yardımcısı, Sağlık Bakım Teknisyenliği adlarıyla 3 yeni bölüm açıldı.
İlçemizde liseler arası en çok öğrenciye sahip Mucur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Türkiye’nin heryerinden talep çok sayıda bulunmakta.
Mucur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 347 öğrenci eğitim görüyor. Lise yetkilileri bu yıl yeni bölümlerin açılmasıyla ve kontenjan sayısının artması sebebiyle yer sıkıntısı çektiklerini belirttiler. Ayrıca okulumuza ait okulun arka tarafında ki boş alan atıl vaziyette durmakta olup buraya ek bina yapılması için yetkililere ve ilgililere gazetemiz aracılığıyla talepte bulunuyoruz. İlçemizin yeni nesil sağlık personeli yetiştirmesi ve öğrencilerimizin daha iyi öğrenim görebilmeleri için tüm imkânla-rımızı seferber edip bu isteklerinin yerine getirilmesi gereklidir. Başta vekillerimiz Salih ÇETİNKAYA ve Mikail ARSLAN’ı ilçemiz adına bu eksiklikleri bir an önce görüp ilgilenmesini istiyoruz ve gazetemiz adına bu işin takipçisi olacağız.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir