- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL SPOR YEREL

Mucur Yabanlıspor’a Sahip Çıkılmıyor…

İlçemiz’de kurulan Mucur Yabanlıspor başarılarına başarı katarken yabanlı aşiretinden başka bu takıma destek ve yardım yapılmıyor. Bu takım şuan bal liginde önemli bir yerdeyken taraftar desteği bekliyor.
Mucur Yabanlıspor taraftarı ve futbolcuları bu konuda çok üzgün. Sporcular ve taraftarlarla yaptığımız görüşmelerde en çok ilçemiz yöneticileri ve sivil toplum örgütleri takımın yanında yer almayarak, destek göstermeyerek, maçlarına katılmayarak, maddiyattan çok maneviyat bekleyen takım şu günlerde moral ve desteğine büyük ihtiyaç duyuyor.
Bunu özellikle ilçe yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarından beklerken bu örgütlerin, bu yöneticilerin hiçbir maçlarına gelmeyerek, katılmayarak, destek vermeyerek Yabanlıspor’u dışlamaya mı çalışıyorlar?
Bu takım, Eski Belediye Başkanı Ali ŞAHİN’den başka yönetici ve sivil toplum kuruluşlarından hiçbir şekilde destek görmüyor.
Bu haberimizle başta İlçemiz Kaymakamı Kaya ÇELİK’e, yöneticilere ve sivil toplum kuruluşlarına bir çağrı niteliğinde olup Yabanlıspor’a ellerinden gelen desteklerini vermelerinin umuyoruz. Haber: Mehmet Burak Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir