- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL KÜLTÜR YEREL

İlçemiz’de Bayram Coşku ve Heyecanla Kutlandı

İlçemiz Kaymakamlığı tarafından Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama programı gerçekleştirildi.
İlçemiz Mustafa Bumin Parkında çok sayıda vatandaşın katılımlarıyla bir program düzenlendi.
Düzenlenen bayramlaşma programına Kaymakamımız Kaya ÇELİK, İlçe Jandarma Komutanı Ali ALP, İlçe Emniyet Müdür Salih KESKİN, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.
Gerçekleşen programda bir konuşma yapan Kaymakamımız Kaya ÇELİK; “Bu güzel bir günde bizleri bir araya getiren yüce Rabbimize şükürler olsun. İnsanlar arasındaki kırgınlık ve dargınlıkların yerini barış ve hoşgörüye bıraktığı, birlik ve beraberliğimizin devamı için önemi büyük bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu siz değerli vatandaşlarımız ile birlikte yaşıyoruz.
Dini, inancı, etnik kökeni ne olursa olsun insanları birliğe çağıran, insan sevgisi ve barışı vurgulayan değerli düşünürleri çıkarmış Uygarlıklar beşiği Anadolu’da yaşayan bizler; Bayramların anlam ve önemini bir kez daha hatırlattığı, barış, kardeşlik, sevgi, yardımlaşma ve dayanışma gibi değerleri yaşam biçimi olarak benimsemeli, ayrımcılığın ve şiddetin yaşanmadığı, insanlığın geleceğini tehdit eden sorunların çözüldüğü, barışın egemen olduğu bir dünya için anlayış ve hedef birliği içerisinde çalışmalıyız.
Bu duygularla tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını tebrik ediyor, Bayramın milletimiz ve ülkemiz için huzur, barış ve mutluluk vesilesi olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Buradaki programın ardından Kaya ÇELİK’in İlçemiz Polis Merkezi Amirliğini, Jandarma Komutanlığını, Hayrettin Ekim Huzurevini ve şehit aileleri ziyaretinin ardından bayramlaşma programı sona erdi. Haber: Mehmet B. Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir