- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL KÜLTÜR YEREL

“Sıcacık Bir İyilik” Yardım Kampanyasıyla Afrin’e Destek

Kırşehir İHH İnsani Yardım Derneği Afrin ilçe merkezi ile beldelerinde yaşayan ihtiyaç sahipleri için un yardım tırı hazırladı.
Yardımlar Afrin ilçe merkezi ile birlikte Cinderes, Racu, Bülbül, Şarran, Mabatlı ve Şeyh Hadid beldelerinde bulunan fırınlara ulaştırılmak üzere yola çıktı.
Kırşehir, Mucur halkı ve üniversite öğrencilerinin yardımları ile hazırlanan ve Kırşehir İHH tarafından organize edilen “Sıcacık Bir İyilik” yardım kampanyasında toplanan 550 çuval un dualar eşliğinde Afrin’e uğurlandı.
Büro Memur-Sen Kırşehir Şube Başkanı Hakan Koçpınar ile Yönetim Kurulu Üyesi Murat ÇETİNER’inde hazır bulunduğu ve Üniversitenin Bağbaşı Kampüsün de gerçekleştirilen uğurlama törenine, desteklerini her zaman gösteren üniversite yönetimi, il müftüsü, öğretim görevlileri, öğrenciler ve bir çok sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Vatan KARAKAYA; Zulme uğrayan bölgelere yardım elini uzatmanın Türk Milletinin bir değeri olduğunu, Kırşehir de İHH ve desteklerini veren herkese canı gönülden teşekkür ederek çalışmada emeği geçenleri tebrik etti.
Kırşehir İHH Başkanı Seyfettin Cerit ise dünyanın neresinde olursa olsun bu teşkilâtın yardıma ihtiyacı olan herkese el uzatacağını ifade etti. İlde yardıma destek veren Üniversite yönetimine, üniversite öğrencilerine, Kırşehir ve Mucur halkına teşekkür etti.
Daha sonra Kırşehir İl Müftüsü Mehmet YAMAN’în dualarıyla tır Afrine doğru hareket etti. Haber: Mehmet B. Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir