- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
EĞİTİM GÜNCEL YEREL

Eğitim Kurumu Müdürleri Kurulu Toplantısı Yapıldı

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı ll. Dönem Eğitim Kurumları Müdürler Kurulu Toplantısı, İl Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan başkanlığında yapıldı.
İl Millî Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıya Millî Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ile okul ve kurum müdürleri katıldı.
Toplantıda; 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı I. döneminin değerlendirilmesi Il. dönem yapılacak çalışmalar, öğretmen, personel ihtiyacı, görevlendirmeler ve hizmet içi eğitim, öğrenci başarısını arttırmaya yönelik çalışmalar, destekleme ve yetiştirme kursları, okul öncesi ve taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilere yönelik ücretsiz yemek uygulaması, taşımalı eğitim sorunları ve alınması gereken tedbirler, köy yaşam merkezleri ile ilgili yapılan çalışmalar, eğitim kurumlarının demirbaş ve eğitim materyalleri ihtiyacı, İlköğretim okullarından mezun olan öğrencilerin ortaöğretime yerleştirilmesi, okul terki ve öğrenci devamsızlıklarının önlenmesine dair alınacak tedbirler, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler, İş sağlığı ve okul güvenliği, zararlı maddelerle mücadele ve 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında yürütülen projeler ile ilgili konular görüşüldü.
Toplantıda görüşülen konular ile ilgili okul ve kurum müdürlerimizin sorun ve taleplerini dinleyen İl Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, özveri ile çalışan eğitim camiamızın tüm çalışanlarına teşekkür edip, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı ll. döneminde başarılar ve kolaylıklar diledi. Haber: Mehmet Burak Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir