- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL YEREL

Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerine Teşekkür…

Mucur Kaymakamı Kaya ÇELİK, Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerine teşekkür belgesi verdi.
Yeni tip korona virüse (kovid-19) karşı başlatılan mücadele kapsamında 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılamak ve taleplerini evlerine ulaştırmak üzere kurulan Mucur Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerine üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı İlçemiz Kaymakamı Kaya ÇELİK tarafından teşekkür belgesi verildi.
Mucur Kaymakamlığı binasın önünde gerçekleşen ödül töreninde bir konuşma yapan Kaya ÇELİK: “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkili olan koronavirüsü (Covid – 19) salgını ile mücadele hususunda ilçemizde kaymakamlığımız öncülüğünde yürütülen Vefa Sosyal Destek Gruplarında görev alan ve bu görevlerini yerine getirirken, zaman ve mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarlık ve gayret gösteren, bütün ekiplerimiz gayretli ve özverili çalışma yaptılar. Bu süreç iyi bir şekilde yönetildi. İyi yönetilmeye de devam ediyor Bu pandemi süresince Vefa Sosyal Destek Grubuna tek gayelerinin “Evde kal, hayatta kal” sloganına destek olmak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidererek sürece katkıda bulundunuz bulunmaya da devam ediyorsunuz” dedi.
Kaymakam Kaya ÇELİK, Pandemi kapsamındaki sokağa çıkma kısıtlama süresince gece gündüz demeden vatandaşların her türlü ihtiyacını gideren Sosyal Vefa Destek gurubu görevlilerine başarılanının devamını dileyerek teşekkür belgelerini takdim etti.. Haber: Mehmet Burak Dağlı
Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerine Teşekkür...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir