AK Parti Mucur İlçe Başkanı Aydın Altınok ve Kadın Kolları Başkanı Esma Avcı, teşkilat üyeleriyle birlikte ilçemizin çeşitli mahallelerinde hane ziyaretlerinde bulunarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ve muhabbetlerini vatandaşlarımıza ilettiler.
Ziyaret sırasında, halkla doğrudan iletişim kurarak, partinin çalışmalarını ve Cumhurbaşkanımızın ülke için yaptığı hizmetleri anlatma fırsatı buldular.
Ziyaretler, Mucur’un farklı mahallelerinde yer alan evlerde gerçekleştirilirken, vatandaşlar büyük bir memnuniyetle karşılık verdiler. Hanelerini ziyaret eden vatandaşlara teşekkür eden AK Parti Mucur İlçe Başkanı Aydın Altınok, “Cumhurbaşkanımızın selamlarını ve destek mesajlarını iletmek bizim için bir onur. Bugün burada, Mucur’un güzide halkıyla bir araya gelerek, onların fikirlerini aldık, taleplerini dinledik. Bu ziyaretler, halkla olan bağlarımızı daha da güçlendiriyor.” şeklinde konuştu.
Kadın Kolları Başkanı Esma Avcı’da, “Mucur’daki kadınlarımızla ve tüm vatandaşlarımızla bu şekilde yüz yüze temas kurarak, onların istek ve ihtiyaçlarını yerinde öğrenmek bizler için çok önemli. Bizler, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, halkımıza daha iyi hizmet etmek için sürekli sahada olacağız.” dedi.
AK Parti Mucur teşkilatı, ziyaretlerin sadece bir teşekkür ziyareti olmadığını, aynı zamanda halkla daha yakın bir bağ kurma, onların sorunlarına duyarlı olma ve Cumhurbaşkanımızın vizyonunu halka aktarma amacı taşıdığını belirttiler.
Haber: Ayşegül Dağlı
