- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
EĞİTİM GÜNCEL YEREL

Halk Oyunlarında Gelenek Bozulmadı

Mucur ŞÖHA Yine Birinci

2021-2022 eğitim ve öğretim yılı okul sporları faaliyetleri kapsamında yer alan okullar arası halk Oyunları il müsabakaları yapıldı.
Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden alınan bilgiye göre gerçekleşen müsabakalarda Mucur Şehit Öğretmen Hüseyin Aydemir Hürriyet ortaokulu yıldızlar kategorisinde düzenlemesiz dalda birinci olurken, Gençler düzenlemesiz dalda Aşıkpaşa Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi ekibi, Gençler düzenlemeli dalda Ahi Evran proje Anadolu lisesi ekibi de ilerleyen günlerde düzenlenecek Halk Oyunları Bölge finallerinde Kırşehir’i temsil edeceği öğrenildi.
Yıldız Kızlar Düzenlemesiz Dal kategorisinde 2019-2020 Eğitim-Öğretim döneminde olduğu gibi 2021-2022 döneminde de Kırşehir birinciliğini elde ederek, bölge finallerine kaldı.
Gazetemiz adına Mucur’un adını duyurmaya devam eden başta Mucur Şehit Öğretmen Hüseyin Aydemir Hürriyet Ortaokulu Müdürü Ali AYATA’yı, Halk Oyunları ekibini hazırlayan Aysun Çetiner’i, Müzik alanında ekibi destekleyen Mahir Demir ve Müzik ekibini tebrik eder, bölge finallerinde kendilerine başarılar dileriz. Haber: Mehmet Burak Dağlı

Halk Oyunlarında Gelenek Bozulmadı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir