- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL POLİTİKA YEREL

Başkan ÇAĞLAYAN Mucur Halkına Müjdeyi Verdi; TOBB Mucur’a Okul Yapacak.

Mucur Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu Başkanlığını yürüten Ferhat Çağlayan’ın uzun zamandır çalışmasını yürüttüğü, Mucur’a bir okul yaptırma arzusu sonunda gerçek oluyor.
Bununla ilgili defalarca TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ile görüşen Mucur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ferhat Çağlayan, TOBB yönetiminin Mucur’a okul yapılmasını onayladığını bildirdi.
Milli Eğitim Müdürlüğü ile çalışmalara başlanıldığı öğrenildi.
Başkan ÇAĞLAYAN geçmiş dönemde de İlçemize Meslek Yüksekokulu yapılırken de en büyük yardımı Rifat HİSARCIKLIOĞLU ile görüşülerek TOBB’dan almıştı.
Bununla birlikte TOBB’dan ikinci önemli bir desteğinde alındığını bildiren Başkan Ferhat ÇAĞLAYAN; Mucur Ticaret ve Sanayi Odasının da içerisinde bulunduğu önceki Belediye Binasından başkanlık katındaki 3 adet Meclis salonunun olduğu büro, zeminde bulunan önceki zabıtanın bulunduğu dükkan ve arkasındaki berberin olduğu dükkan ile birlikte 2 adet dükkanın satış ihalelerine girilerek toplamda 5 adet dükkan satın alındı. Bedeli TOBB’dan alınan destek ile ödenerek Mucur Ticaret ve Sanayi Odası mülkiyetine katıldı. Mucur TSO’nun bütçesinden herhangi bir paranın çıkmadığını bildirdi.
Geçmiş yıllarda Belediye binasının üst katında bulunan oda hizmet binası ve Ceran Kunduranın olduğu dükkanda TOBB’dan alınan destek ile oda mülkiyetine katılmıştı.
Başkan Ferhat ÇAĞLAYAN gazetemize yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: “Rifat başkanımız sağolsun her konuda bize desteğini esirgememektedir, her zaman bize yardımcı olmuştur.
Şahsına ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kuruluna; Odamız Yönetim kurulu olarak teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlısı ile okulumuz yapılıp bitirildikten sonra okulun açılışında kendilerini Mucur’da ağırlamaktan onur duyacağız” dedi.
Gazetemiz ve Mucur halkı adına; Mucur’umuz için elinde geleni yapan, eğitim-öğretime katkılar sunan Başkan ÇAĞLAYAN’ı tebrik eder, emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Haber: Mehmet Burak Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir