- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL YEREL

Kar’ın Geldiği Belli Oldu

İlçemiz’de dün geç saatlerde başlayan kar yağışı sabah saatlerinde ise anayolda yaşanılan kazalarla başladı.
Mucur ve Kırşehir yol üzerinde iki ayrı trafik kazası olayı yaşandı. Birinci kazada Suriye uyruklu yönetiminde ev eşyası yüklü bir pikap Kahramanmaraş’a gitmek üzere seyir halindeyken yoldaki buzlanma nedeniyle şarampole yan devrilerek maddi hasar oluştu. İlçemiz’e geliş yönünde yol kısa süreliğine trafiğe kapandı.
İkinci kaza ise İnanç köyü mevkiinde Kayseri’den Ankara istikametine gitmekte olan TIR kayarak yolun karşı şeridine geçmiş ve bu kazada ise herhangi bir can kaybı yaşanmazken maddi hasarla atlatılmış oldu.
Mevsimin geç gelen karı ise İlçemiz’de olduğu gibi birçok illerde ve ilçelerde de kazaya sebebiyet vermekte. Bu kazalardan önce ise Akpınar İlçesinde de bir otobüsün şarampole yuvarlanması sonu 3 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Acil olanlar Akpınar Devlet hastanesinde müdahalesi yapılırken diğer ciddi ve ağır yaralılar ise Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Haber: Mehmet B. Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir