- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL YEREL

Kaymakam Faruk ERDEM Göreve Başladı.

İlk İşi Vatandaşlarla Sohbet Etmek Oldu...

13/07/2020 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan 2020/362 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Mucur Kaymakamı olarak atanan Faruk Erdem, 04.08.2020 günü itiba-rıyla mesaiye başladı.
Kaymakam Faruk Erdem Başkanlığında en kapsamlı Koronavirüs denetimi gerçekleştirildi.
Göreve geldiği andan itibaren ilk görevi İlçemiz ve Köy Muhtar-ları ile toplantı yapan Kaymakamımız Faruk ERDEM mahalle ve köy-lerin sorunlarını dinledi.
İçişleri Bakanlığı tarafından perşembe günü tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de kont-rollü sosyal hayat döneminde “sağlık için, hepimiz için” parolası ile en kapsamlı koronavirüs denetimi gerçekleştirildi.
Oluşturulan ekiplerin ilçe genelinde yaptığı denetimlerin yanı sıra; Mucur Kaymakamı Faruk ERDEM, İlçemiz Emniyet Müdür V. Ömer KÖRDEMİR, İlçemiz Jandarma Komutan V. Uğur POLAT, İlçe Müftü-sü Mehmet Ali DİLEK ve Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Yelda ÖZTÜRK denetimlere katıldı.
İlçe pazar yeri ile bazı kamuya açık alanlarda denetlemelere katılan ERDEM, İlçemiz pazaryeri esnafı ile hem tanışıp hem de sohbet etti.
Gazetemiz adına Mucur Kaymakamlığı’na atanan Sayın Faruk ERDEM’e yeni görevinde başarılar dileriz. Haber: Mehmet Burak Dağlı

Kaymakam Faruk ERDEM Göreve Başladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir