- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL YEREL

“Vefa Sosyal Destek Grubu” Yaşlılarımızın Yanında

Vakıf Personeli Gece Gündüz Seferber...

İçişleri Bakanlığının koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için oluşturulduğunu duyurduğu Vefa Sosyal Destek Grubu, İlçemiz’deki çalışmalarına başladı.
65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın genel olarak temel ihtiyaçlarını karşılamak, talep ve isteklerini yerine getirmek için Mucur Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeli Ömer KOLVERDİ gece gündüz demeden zor durumdaki vatandaşlarımızın imdadına koşuyor.
Tüm Dünyada etkisini sürdüren Korona virüs salgını tedbirleri kapsamında İlçemiz Kaymakamı Kaya ÇELİK’in başlatmış olduğu “Vefa Sosyal Destek Grubu”na talepler her geçen gün artıyor.
Tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için talep ettikleri gerek market gerekse tüp vb. ihtiyaçları görevli personel Ömer KOLVERDİ tarafından ikametlerine ulaştırılıyor.
Ayrıca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın Mucur Kaymakamlığı’na ait 8122600 numaradan ve Acil Durum Numaraları olan; 112, 155, 156 numaralarından görevlilere bildirebilirler. Haber: Mehmet Burak Dağlı
“Vefa Sosyal Destek Grubu” Yaşlılarımızın Yanında

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir