- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL POLİTİKA YEREL

İLÇEMİZE ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ AÇILDI

İlçemiz Mucur’da uzun zamandır Atatürk ve Mucur sevdalıların yoğun uğraşları sonucu Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) yoğun katılım ile açıldı.
Çarşamba günü gerçekleşen açılışa Atatürkçü düşünce derneği Genel Başkanı M.Hüsnü BOZKURT, Genel Sekreter Ayhan Yalçınkaya, Genel Sayman, Basri Gürsoy, İktisadi işletme Başkan Vekili Durur Gök, Kırşehir Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Birol Yurdugül, Kırşehir CHP Milletvekili Dr. Metin İlhan, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.
Program saygı duruşu, İstiklal marşı sonrası Atoza halk dansları ekibinin halk oyunları gösterileri ile başladı.
Atatürkçü Düşünce Derneği’nin açılışığını İlçemizin sevilen esnaflarından, ADD Mucur İlçe Başkanı Hakverdi Gerçek tarafından yapıldı. Daha sonra açılış konuşmasını sırasıyla ADD Genel Başkanı Hüsnü BOZKURT, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Milletvekili Metin İlhan yaptı.
Muhteşem organizasyonun büyük sürprizi ise Onan ailesinden geldi. Onan ailesi Mucur’da bulunan güzel bir daireyi Atatürkçü Düşünce Derneğine bağışladı.
İlçemiz Mucur’da böyle bir eksikliği tamamlayarak insanları bir araya getirme olayını başlatan başta Mucur Temsilciliği Başkanı Hakverdi Gerçek olmak üzere emeği geçen tüm Atatürk Ve Mucur sevdalılarına katılımcılara gazetemiz adına teşekkür ediyoruz.
Haber: Mehmet Burak Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir