- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL YEREL

Türk Polis Teşkilâtı’nın 175’nci kuruluş yıldönümü Kutlandı

Türk Polis Teşkilâtı’nın 175’nci kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu kapsamda ilk olarak İlçe Emniyet Müdür V. Ömer KÖRDEMİR tarafından İlçemiz Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunulmasının ardından saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okundu.
Daha sonra İlçe Emniyet Müdür V. Ömer KÖRDEMİR ve beraberindeki emniyet mensupları İlçemiz Kaymakamı Kaya ÇELİK’i makamında ziyaret ederek Türk Polis Teşkilâtının 175’nci Kuruluş Yıl Dönümü ve 10 Nisan Polis Haftasında yapılacak etkinler hakkında bilgi verdi.
Kaya ÇELİK yapmış olduğu konuşmada; “Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden günümüze kadar ülkemizin huzur ve düzeninin bozulmaması ve halkımızın güvenli şekilde hayatını sürdürebilmesi için gece gündüz demenden fedakârca görev yapan tüm emniyet mensuplarının 10 Nisan polis haftalarını kutlar, görevi başında şehit olan tüm güvenlik görevlilerimize yüce Allahtan rahmet, gazilerimize ve görevli personelimize aileleriyle birlikte sağlıklı bir ömür dilerim” dedi. Haber: Mehmet Burak DAĞLI
Türk Polis Teşkilâtı’nın 175'nci kuruluş yıldönümü Kutlandı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir