- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
EĞİTİM GÜNCEL YEREL

Mucur’da İki İlkokul eTwinning School Etiketi Almaya Hak Kazandı

Avrupa’nın en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda, aktif olarak başarılı projeler yürüten, dijital uygulamaları, yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımları müfredatına entegre eden, işbirliği ve ekip çalışmasını kanıtlayan Hacı Derviş Rasim Ünsal İlkokulu ve Kızıldağ Yeniyapan Şehit Muzaffer Kılıçaslan İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, Brüksel’de bulunan Merkezi Destek Servisi ( Central Support Service (CSS)) tarafından 2021-2022 yılı eTwinning School Etiketi ödülüne layık görüldü.
eTwinning’in temel unsurları olarak tanınan eTwinning Okulları; eTwinning’in okul politikalarına, uygulamalarına ve mesleki gelişim fırsatlarına entegre edilme yollarına odaklanılarak eTwinning’e olan bağlılıkları ve katılımları için ödüllendirilirler.
eTwinning Okulları, kendi topluluklarında öncü ve itici güçler olarak, genellikle okulun gelişimi için daha fazla fırsat arayan Avrupa düzeyinde tanınan liderlerdir.
eTwinning Okulları, ortak liderlik taahhüdünde bulunmuşlardır.
eTwinning Okulları; işbirliğine, paylaşmaya ve ekip çalışmasına güçlü bir bağlılık sergilerler.
eTwinning Okullarındaki öğrenciler, değişimin temsilcileridir.
eTwinning Okulları, diğer okullar için model teşkil ederler.
eTwinning Okulları, kapsayıcı ve yenilikçi öğrenme kurumlarıdır.
Hacı Derviş Rasim Ünsal İlkokulu müdür yardımcımız Nazire ÇİÇEK öncülüğünde, Serap SALMAN, Tuba KÜÇÜK, Nurdan TAŞDEMİR, öğretmenlerimizi ve Kızıldağ Yeniyapan Şehit Muzaffer Kılıçaslan İlkokulu öğretmenimiz Aynur GÖNEN öncülüğünde, Pakize DEMİREL, Gamze AYGÜN ve emeği geçen twinner öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Haber: Fatma Dağlı
Mucur’da İki İlkokul eTwinning School Etiketi Almaya Hak Kazandı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir