- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL POLİTİKA YEREL

HELAL OLSUN HASAN BAŞKAN.

Mucur Belediyesi’nin Yapamadığını Yaptın!..

Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan HAKANOĞLU, 31 Mart seçimleri öncesin de Çiçekdağı İlçesi için vaatleri arasında yer alan Belediye Halk Ekmek Fırınının üretimine tam gaz devam ediyor.
Günlük üretilen ekmeklerin satışının başlamasından hemen sonra Çiçekdağı ilçesine bağlı Fevzi çakmak mahallesi ve Yenimahalle de vatandaşlara hizmet vermeye devam eden halk ekmek büfesinin üçüncüsü de Sanayi kavşağı, Çiçekdağı dolmuş durağı yanına konularak halka ucuz ve kaliteli ekmek vermeye başladı.
Başkan Hasan HAKANOĞLU, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak diğer yapabilecek ama yapmayan belediyelere örnek oldu;
“İlk seyyar ekmek büfemiz konularak halka ucuz ve kaliteli ekmek verilmeye başladı.
Bugün de Çiçekdağı’mızın Yenimahallesine konulan Seyyar Halk Ekmek Büfesi satışa hazır hale getirilmiştir. Ekmek ve Diğer Unlu Mamullerimizi büfemizden temin edebilirsiniz.
Vatandaşlarımız Çiçekdağı Tekstil Karşısında Bulunan Halk Ekmek Satış Noktasında (Normal ekmek, cabata ekmeği, tam buğday ekmeği, sarı buğday ekmeği, çavdar ekmeği, simit, poğaça) gibi diğer unlu mamullerini temin edebilirler. Halk Ekmek Fiyat Listemiz ise şu şekildedir;
Ekmek: 1, Tam Buğday Ekmeği: 2,5, Sarı Buğday Ekmeği: 3, Çavdar Ekmeği: 3, Cabata Ekmeği (kg): 5, Simit: 1,25 krş, Poğaça: 1,25 krş’tur.” dedi.
Bizlerde Yeni Yeşil Mucur Gazetesi ve Mucur halkının sesi olarak Çiçekdağı ilçesinin cazibe merkezi haline dönüşmesi için gecesini gündüzüne katan, halkı için
günlük taze, ucuz ve kaliteli Belediye Ekmeği çıkaran Çiçekdağı Belediye Başkanı Sayın Hasan HAKANOĞLU’na hizmetlerinden dolayı teşekkür eder başarılar dileriz.
Darısı MUCUR’umuza artık…
Haber: Mehmet Burak Dağlı
Mucur Belediyesinin Yapamadığını Yapan Başkan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir