- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL YEREL

Ali ŞAHİN; “Alanda, Aldı Diyende Şerefsizdir”

Mucur Belediye Başkanı Ali ŞAHİN, hakkında dedikodu çıkartmaya çalışanlara sosyal medya üzerinden tokat gibi bir cevap verdi.
İlçemiz’de doğalgaz başladığı günden bu yana Ali Başkan’ın Kırgaz’dan para aldığı ve herhangi bir çalışma yapmadığını, bu paraları başka yerlerde kullandığını söyleyenlere ‘para alanda aldı diyende şerefsizdir’ diyerekten konuşanlara tepkisini gösterdi ve şunları söyledi:
“İlçemizde doğalgaz çalışmaları nedeni ile bozulan yollarımızın tadilât çalışmaları başlamıştır. Tahrip olan yollarımızı kendi gayret ve imkânlarımızla yapacağız. İşi gücü fitne üretmek ve Allah korkusu olmadan belediye Kırgaz’dan para aldı yedi yolları yapamıyorlar diyen iftiracılara sesleniyorum. Kırgaz’dan her hangi bir kuruş dahil para alanda aldı diyende şerefsizdir.
Şeytan taşlamaktan işimizi yapamıyoruz. Ama hizmetin gelmesinde rahatsız olan azınlık gurup Mucur halkı sizin gibi düşünmüyor. Mucurumuz hizmetin en iyisine layıktır. İnşallah bir ay içerisinde doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yollarımızın tamamını yapıp düşman çatlatmaya devam edeceğiz.
Bizim gerçeklerimiz sizin hayaliniz bile değildir. Saygılarımla…” dedi. Haber: Halil Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir