- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
EĞİTİM GÜNCEL YEREL

İlçemiz’de Büyük Önderi Saygıyla Andık

Atatürk: “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır; fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” “En büyük eserim” diyerek Türk ulusuna armağan ettiği Cumhuriyet’imizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. Yılında büyük saygı ve sevgiyle andık.
10 Kasım Cumartesi günü etkinlikleri Mustafa Kemal ATATÜRK’ü anma günü münasebetiyle ŞÖHA Hürriyet Ortaokuluna çelenk konulmasıyla başladı.
Çelenk sunma törenine İlçemiz Kaymakamı Kaya ÇELİK, İlçemiz Belediye Başkanı Ali ŞAHİN, Cumhuriyet Savcısı Orçun Deniz TAŞKIN, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Siyasî Parti İlçe Başkanları, Okul Müdürleri, Öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Sunuculuğunu Ahmet ÖZCAN ile Sinem AKDENİZ’in yaptığı tören Mucur Halk Eğitim Merkezinde, Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla birlikte Tarihteki Türk Büyükleri oratoryo gösterisi ile devam etti.
Mucur Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan ve “Gençliğin Ataya Cevabı” oratoryosu halk tarafından beğeni ile karşılandı.
Daha sonra tören Kaymakamımız Sayın Kaya ÇELİK’in Resim yarışmasında birinci olan Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Şengül ÖLMEZ’e, Şiir yarışmasında birinci olan Kurugöl Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Sultan ERDOĞAN’a, Kompozisyon yarışmasında birinci olan Mucur Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Hatice ÖZTÜRK’e ödüllerini vermesiyle sona erdi. Haber: Z. Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir