- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL POLİTİKA

Bayramınız Kemerli Olsun!

Ramazan Bayramı tatili süresince trafikte emniyet kemeri kullanımının önemine dikkat çekmek ve farkındalığın artırılmasına yönelik “Bayramınız Kemerli Olsun” mottosuyla başlatılan emniyet kemeri takılması yönündeki farkındalık denetimi Kaymakam Faruk Erdem’in katılımı ile yapıldı.

D-260 Karayolu Kurugöl Mevkii uygulama noktasında gerçekleştirilen denetimde sürücülere emniyet kemeri takmaları konusunda hatırlatma yapılarak Ramazan Bayramları tebrik edildi.

Beraberinde Emniyet Müdürü Özkan Açıkgöz ve Jandarma Komutanı Alkan Sayılır ile emniyet kemeri uygulamasına ilişkin açıklamalarda bulunan Kaymakam Erdem; “Hedefimiz bayram tatili öncesi trafik kurallarına uyulmasının önemine dikkat çekmek. Vatandaşlarımızın huzurlu, güzel ve mutlu bir bayram geçirmesi için tedbirlerimizi alıyoruz. Emniyet Müdürlüğümüzün ve Jandarma Komutanlığımızın trafik ekipleri, bayram tatili boyunca trafik denetimlerini sürdürecek. Hedefimiz kazaların en aza indirilmesi ve bayramın vatandaşlarımıza ve bize zehir olmaması. Sadece ön koltuktakilerin değil, arka koltuktakilerin de kemerleri kontrol edilecek. Ekiplerimiz otobüslerde de yolcuların emniyet kemeri kontrolünü yapacak ve bu konuda vatandaşlarımızı bilgilendirecek.” ifadelerini kullandı. Haber: Mehmet Burak Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir