- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL POLİTİKA YEREL

Kırşehir ve Mucur Basınından Osman DEMİR’e Tam Destek

İlimiz’de göreve geldiğinden bu zamana kadar bizlere desteklerini ve yardımlarını esirgemeyen Kırşehir Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini yürüten Osman DEMİR, geçtiğimiz cuma günü görevinden istifa ederek pazartesi günü Mucur Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.
Osman DEMİR’in görevinden istifa etmesi nedeniyle Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından Ağalar Konağı’nda bir kahvaltı düzenlendi.
Kırşehir ve ilçelerindeki yazılı ve görsel basın mensuplarıyla birlikte Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Halil Çalışır’ın da katıldığı kahvaltıda kısa bir konuşma yapan Cemiyet Başkanı Mehmet Emin Turpçu, “Kırşehir’de yıllardır Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevinde bulunan, içimizden biri, arkadaşımız Osman DEMİR’in siyasete atılarak Mucur’dan Belediye Başkanlığına aday adayı olması bizleri sevindirmiştir. Aday gösterilmesi ve kazanması halinde Mucur ilçemize büyük hizmetler vereceğine inandığımız Osman DEMİR kardeşimize başarılar diliyoruz. Osman DEMİR başarılı çalışmaları ile Kırşehir’in her alanda yüzünü ağartmış bir kardeşimizdir, kendisi Valiliğimizin mihenk taşıdır. Onun her görevde başarılı olacağına ve hizmetler yapacağına yürekten inanıyoruz. Kazanan Osman DEMİR’le birlikte Mucur ve Kırşehirimiz olsun. Kırşehir’deki yazılı ve görsel basın kuruluşları olarak kendisine bu yolda başarılar diliyor ve yanında olduğumuzu belirtiyoruz. Yolu açık olsun.” dedi.
Kırşehir’deki yazılı ve görsel basın mensupları ile Gazeteciler Cemiyeti’nin kendisine böyle bir destek toplantısını düzenlemesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Osman DEMİR ise, “Ben yıllarca devletimin bana görev verdiği her makamda Kırşehir’e, hemşehrilerime, basın mensubu arkadaşlarımıza hizmet etmeye, her türlü katkıyı vermeye çalıştım. Mucur’lu hemşehrilerimden gelen yoğun istek ve talepler üzerine görevimden ayrılarak bugün Mucur Belediye Başkanlığı’na aday adayı olmaya karar verdim. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Siyasette ben diye bir şey yok. Biz olmak zorundayız. Ben Mucur’daki tüm hemşehrilerimin sorunlarını çözümlemek ve beklentilerini yerine getirmek için siyasete giriyorum. Bugün aday adaylığı başvurusunda bulunacağım. Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti olarak böyle bir toplantı düzenlemeniz beni duygulandırdı. Görev sürem içinde sizlere elimden gelen katkı ve desteği vermeye gayret ettim. Hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Benden yana sizlere bir hakkım geçmişse onu da helal ediyorum” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir