- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL POLİTİKA YEREL

Osman DEMİR: “Mucur İçin Canla Başla Çalışacağız”

Kırşehir’de uzun yıllar Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevinde bulunan Osman Demir, görevinden istifa ederek, pazartesi günü Mucur Belediye Başkanlığına aday adayı başvurusunu gerçekleştirdi.
Başvuru öncesi Gazeteciler Cemiyetince düzenlenen kahvaltılı toplantıya katılan Osman DEMİR daha sonra Ak Parti Mucur İlçe Başkanlığı’na giderek adaylık başvurusunu yaptı.
Adaylık başvurusu sırasında bir konuşma yapan Osman DEMİR, aday adaylığının hayırlara vesile olmasını dileyerek şunları söyledi:
“31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçiminde Mucur Belediye Başkanlığına adaylık başvurumuzu gerçekleştiriyoruz. Biliyoruz ki bu görevler halka hizmet etmenin yoludur. Mucurun sıkıntı ve problemlerini yakından biliyoruz. Bilgimizi, tecrübemizi Mucur’un inşasına harcayacağız. Bu yolda; aday adaylığı sürecimizi kimseyi kırmadan, dökmeden, aday açıklanıncaya kadar kardeşlik içerisinde geçireceğiz. Teşkilâtımızca uygun görülür de AK Partiden Mucur Belediye Başkan adayı olursak, en iyi şekilde çalışmaya özen göstereceğiz. Tutmadığımız el, dokunmadığımız gönül kalmayacak. Her kesimin gönlüne dokunarak bu seçimi de alacağız. Bu çalışmayı AK Partimizin prensipleri doğrultusunda genel merkezimizin, il başkanlığımızın, ilçe başkanlığımızın, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlığımızın ve tüm partililerimizin desteği ile gerçekleştireceğiz. Bunları birlik ve beraberlik içerisinde yapacağız. Teşkilatımızla birlikte halkımızın ihtiyaç duyduğu çok güzel hizmetlerde bulunacağız. Rabb’im hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin.” dedi.
AK Parti Mucur İlçe Başkanı Oğuzhan GÜNDÜZ ise Mucur’u AK Partili bir belediyeye kavuşturmak için canla başla çalışacaklarını söyledi.
Osman DEMİR’e hayırlı olsun dileklerini ileten GÜNDÜZ, “Teşkilat olarak iddiamız ve isteğimiz Mucur’u AK Partili bir belediye kavuşturmak. Bu konuda her türü çabayı ve gayreti sarf edeceğiz. 31 Mart’ta Allah’ın izniyle seçimi kazanarak Mucur’a yapılması gereken hizmetleri eksiksiz yapacağız. Şu anda aday adaylığı sürecindeyiz. Osman DEMİR Bey de bugün gelerek aday adaylığı başvurusunu yaptı. Allah yolunu, bahtını açık etsin. Osman DEMİR ile birlikte bütün aday adaylarımıza başarılar diliyorum” dedi.
Osman DEMİR konuşmaların ardından adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir