- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
EĞİTİM GÜNCEL

DÜNYA İNOVASYON OKULU KIRŞEHİR BİL KOLEJİ LANSMAN PROGRAMI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ!

Dünya İnovasyon Okulu olan Kırşehir BİL Koleji , Genel Merkez Bünyesine Katılımını Velilerini Davet Ettiği Büyük Bir Lansman Programı Yaparak Duyurdu! 

Dünya İnovasyon Okulu olan Kırşehir BİL Koleji görkemli bir lansman programı ile Genel Merkeze bağlandığını tüm velilerine duyurdu. 1995 yılında İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı ve BİL Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Mustafa AYDIN tarafından kurulan ve Eğitim Girişimcisi Ümit KALKO’nun Strateji Geliştirme Kurulu Başkanlığını yaptığı BİL Eğitim Kurumları, Türkiye’nin dört bir yanında 37 Kampüs, 26 Kurs ve 8 Çocuk Üniversitesiyle eğitime yön veriyor. Kırşehir BİL Kolejinde gerçekleşen Lansman programına Mucur Milli Eğitim Müdürü Hayati AKTÜRK, Mucur Cumhuriyet Savcısı Ahmet TOZLUYURT, Milli Eğitim Şube Müdürü Filiz BARAN, Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Tuncay POLAT ve Eğitim Girişimcisi Ümit KALKO, BİL Eğitim Kurumları Genel Müdürü Elif PEHLEVAN, Kampüs Kurucusu Fatih YILDIRIM, BİL Eğitim Kurumları Koordinatörleri, basın mensupları ve çok sayıda konuk katıldı.

KIRŞEHİR BİL KOLEJİ ÖĞRENCİSİ PİYANO RESİTALİ VERDİ.

                Kırşehir BİL Koleji Lansman programına gelen veliler, okul girişinde BİL Koleji öğrencisi tarafından verilen piyano resitali ile karşılandı. “BİL Kolejinde Başarı Bir Kültürdür.”  mottosu ile yetişen ve BİL ATS Türkiye Geneli Deneme Sınavında 1. olan Kırşehir BİL Koleji öğrencileri, BAŞARI BELGELERİNİ BİL Eğitim Kurumları Genel Müdürü Elif PEHLEVAN’ın elinden aldılar.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Lansman programında açılış konuşmalarını Eğitim Girişimcisi Ümit KALKO, BİL Eğitim Kurumları Genel Müdürü Elif PEHLEVAN ve Kırşehir BİL Koleji Kurucusu Fatih YILDIRIM yaptılar.

KIRŞEHİR BİL KOLEJİNDE BÜYÜK DEĞİŞİM.

                 Kırşehir BİL Koleji Lansman programının açılış konuşmasını Eğitim Girişimcisi ve BİL Eğitim Kurumları Strateji Geliştirme Kurul Başkanı Ümit KALKO gerçekleştirdi. Kırşehir BİL Kolejinin bölgenin parlayan yıldızı olacağını ve eğitim sistemiyle başarının merkezi olacağına değindi.

YENİLİKÇİ EĞİTİM ANLAYIŞIYLA OKULLARA VİZYON AÇAN BİL EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜK EKİBİ VELİLERE TAKDİM EDİLDİ.

BİL Eğitim Kurumları Genel Müdürü Elif PEHLEVAN, BİL Eğitim Kurumları Genel Müdürlük Koordinatörlerini velilerine tanıtarak, Kırşehir BİL Koleji yöneticilerine rozetlerini takdim etti.

BAŞARI DÜŞÜNÜRÜ MÜMİN SEKMAN’dan “HERŞEY SENİNLE BAŞLAR” SEMİNERİ

Kırşehir BİL Koleji Lansman programının sonunda Başarı Düşünürü ve Yazarı Mümün SEKMAN, “Herşey Seninle Başlar” seminerini verdi. Bireysel ve Toplumsal Başarının kriterleri, Atalet eğitimi konularında velilerle bir araya gelerek soruları cevapladı. Haber Merkezi

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir