- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL YEREL

İlçemiz’e Yeni Kaymakam Atandı…

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan atama kararına göre İçişleri Bakanlığı bünyesindeki 427 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada; Resmi Gazete’nin 13 Temmuz 2020 tarihli 2020/362 sayılı kararnamesinde ‘Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar’ başlığı ile yer alan kararnameye göre; İçişleri Bakanlığı bünyesindeki 427 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildiği öğrenildi.

Kırşehir Vali Yardımcısı Ramazan Yıldırım Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Hukuk Müşavirliğine getirilirken Mucur Kaymakamı Kaya Çelik ise Konya Vali Yardımcılığına getirildi.Bir diğer değişiklikte Akçakent’te oldu; Kaymakam Murat Karaloğlu Erzurum Aşkale Kaymakamlığına atandı ancak Akçakent Kaymakamlığına herhangi bir atama yapılmadı.

Kaymakam Faruk ERDEM Kimdir?

Asllu olan Kaymakam Faruk ERDEM, 1983 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamlayan ERDEM, 2006 yılında Gazi Üniversitesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu.
2007 yılında kazandığı İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Sınavı sonrası Niğde Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine başladı. Sırasıyla Nevşehir’in Ürgüp ilçesi Kaymakam Refikliği görevi ile Gökçeada ilçesi ve Çanakkale ilinde Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş görevlerinde bulundu. Akabinde 8 ay süreyle Ulukışla Kaymakam vekili olarak çalışan Kaymakamımız, yabancı dil eğitimi almak ve yönetimsel araştırmalar yapmak üzere 1 yıl süreyle İngiltere’de Essex Üniversitesi’nde çalışmalarda bulundu. Ayrıca bu süre zarfında Türkiye’nin Avrupa Birliği çalışmalarını yerinde takip etmek maksadıyla Brüksel ve Strazburg’ta incelemelerde bulunan ERDEM, Yenilenebilir Enerji Kaynakları konusunda yaptığı tez çalışmasını Ulukışla ilçesinde uyguladı.
95. Dönem Kaymakamlık Kursu’nu üstün başarılı derece ile bitirerek Hemşin Kaymakamlığı, Arpaçay Kaymakamlığı, Reşadiye Kaymakamlığı ve son olarak 20.08.2017 tarih ve 2017/345 sayılı müşterek kararname ile Erzurum’un İspir kaymakamlığı görevlerinde bulunan ERDEM, 13.07.2020 tarihli ve 2020/362 sayılı kararnamesi ile İlçemiz Mucur Kaymakamlığına atanmıştır. Evli ve iki çocuk babası olan ERDEM, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Haber: Mehmet Burak Dağlı

Yeni Mucur Kaymakamı Faruk Erdem

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir