- Yeni Yeşil Mucur Gazetesi - Yeşil Mucur'un Güncel Gazetesi
GÜNCEL POLİTİKA YEREL

Esnafa Sıfır Faizli Kredi Verilecek

COVID-19 salgını etkilerinin nispeten yüksek olduğu sektörlerdeki mikro ve küçük işletmelerin faaliyetlerini sürdürmeleri, istihdam seviyelerini korumaları ve yeni istihdam oluşturmalarını sağlamak amacıyla nace kodlarına uyan esnafa 100 bin TL’ye SIFIR FAİZ’li kredi verilecek.
2019 yılı net satışı 75.000 TL ve üzeri olan, başvuruda belirlenen nace kodlarına uyan esnaflarımız yararlanacaktır.
Konuyla ilgili olarak Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklama şu şekilde:
“Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizn desteklerden ve yeniliklerden haberdar etmek için ilgili konularda uzman konukları ağırlamaya devam ediyoruz.
Bu kapsamda Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) Kırşehir İl Müdürlüğü işbirliği ile bilgilendirme semineri gerçekleştirecektir.
Seminer KOSGEB Kırşehir İl Müdürü Muzaffer Demirci tarafından verilecektir.
Sıfır Faizli Geri Ödemeli İstihdam Amaçlı İşletme Sermayesi desteğinden 2019 yılı 75.000 TL üzeri net satış tutarı ile duyuru metninde belirtilmiş Nace Kodlarına sahip üyelerimiz yararlanabileceklerdir.
Bu bağlamda, seminere bu koşulları taşıyan firma sahiplerinin katılması önem arz etmektedir.
Seminer 18.01.2022 tarihinde, saat 10:00’da Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleşecektir.” denildi. Haber: Mehmet Burak Dağlı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir